Сумка міська DANAPER Walker, графітовий Graphite /1402766/

Сумка міська DANAPER Walker, графітовий Graphite /1402766/

Продавець:alpha5

4.9/5  ( 45 оцінок )

1 667

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка міська DANAPER Walker, Graphite /1402766/

Сумка DANAPER Walker –середня міська наплічна сумка. Сумка витримана в абсолютно цивільному стилі, не привертає увагу і відмінно підійшовши в якості щоденної сумки. Ширина ременя 40 мм, який, завдяки карабінів, може відстібатися перетворюючи сумку у великий гаманець. Клапан сумки DANAPER Walker, що закриває основне відділення, кріпиться на липучках (липучку), захищає вміст від вологи і чужого уваги. На зовнішньої боці основного відділення розташовані невеликі кишені для всієї повсякденному дріб'язку. На тильній стінці основного відділення є кишеня для планшета розміром до 9 дюймів. На задній стінці сумки DANAPER Walker розташоване срытое відділення (велика кишеня) для засобів самооборони. Воно закривається на блискавку і має по обидві сторони демпфер з полімерним каркасом. На всю продукцію Danaper надається гарантія два роки завдяки якості виготовлення і використання сучасних високоякісних матеріалів.

Основні характеристики:

Висота 26 см, Ширина 20 см; Глибина 10 см; Матеріали: Тканина - Nylon Cordura 1000D (USA) Фурнітура - Пластик, блискавки YKK (Японія)

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами