Рушниця для підводного полювання Omer Airbalete Speargun 80 см black (6380NA)

Рушниця для підводного полювання Omer Airbalete Speargun 80 см black (6380NA)

Продавець:Пригоди

4.4/5  ( 171 оцінок )

11 060

8 848

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рушниця для підводного полювання Omer Airbalete Speargun 80 см - революційна, що не має аналогів розробка пневматичної рушниці, що поєднує в собі всі переваги пневматичних рушниць і точність арбалетів. Відрізняється високою потужністю і точністю бою. Так само, від більшості стандартних рушниць серія Airbalete відрізняється оригінальною ергономічну конструкцію, що сприяє полегшенню прицілювання і утримання. Рукоятка з офрме нагадує найсучасніші рукоятки арбалетів. Це означає, що рука утримує рушницю, знаходиться приблизно на одному рівні з стволом. Це дозволяє цілитися практично інтуїтивно.

Підходить для роботи з гарпуном діаметром 6-7мм. Корпус Omer Airbalete виготовлений кращими технічними фахівцями, які довго ламали голову над ідеальною формою для досягнення високої маневреності і гідродинаміки. В процесі виготовлення застосовувалася технологія гідроформування, що дозволило досягти найкращих результатів. зменшений діаметр внутрішнього стовбура знижує вплив води на поршень, що відмінно позначається потужності стрільби.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення