Камуфльовані високоточне підводне рушницю (арбалет) для полювання Omer Cayman E. T. Camu 75 см Omer 3D Camu (6226M)

Матеріал
  • Алюміній

Камуфльовані високоточне підводне рушницю (арбалет) для полювання Omer Cayman E. T. Camu 75 см Omer 3D Camu (6226M)

Продавець:Пригоди

4.4/5  ( 171 оцінок )

7 184

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Арбалет для підводного полювання Omer Cayman E. T. Camu 75 см даний снайперське мисливську зброю. Вибір тих мисливців кому важлива практично ідеальна і безкомпромісна точність пострілу. Стовбур Cayman E. T. має унікальну форму «кістка каракатиці» і володіє єдиною в своєму роді спрямовуючої «Enclosed track». Товщина стінок бареля 1.2 мм. В кінці ствола передбачена спеціальна система для вантажу, для компенсації плавучості.

Нова направляюча виключає можливість випадкового зісковзування гарпуна під час пострілу будьте впевнені, гарпун полетить саме туди куди його направили. Так само, навіть з урахуванням використання додаткових тяг, нівелюються бічні вібрації на виході зі ствола. Енергія пострілу, завдяки точно розрахованій формі та спеціальної направляючої не витрачається на віддачу і вібрації, характерні для рушниць з відкритим розташуванням гарпуна, що дає відчутно кращі показники по потужності і точності.

Спеціальне камуфяжное покриття Omer 3D Camu допоможе обдурити навіть саму хитру рибу. Малюнок наноситься на корпус за спеціальною технологією, на гарячу, що допомагає протистояти подряпин і протирання. Малюнок Omer 3D Camu прекрасно приховує мисливця на тлі морського ландшафту. Враховуючи що рушниця знаходиться ближче всього до риби, критично важливо приховати його від пильних очей. Продумана до дрібниць анатомічна оригінальна рукоятка «Cayman», яка володіє розширеним ергономічними і механічними властивостями. У неї дуже м'який і чутливий спусковий механізм.

Комплектується двома ручками, спеціально розраховані під праву або ліву руку. Так само форма рукоятки розрахована так, що при утриманні арбалета ваша рука знаходиться максимально близько до стовбура, що значно полегшує прицілювання і допомагає справлятися з віддачею. Механізм утримання лина, виготовлений з нержавіючої сталі, розташований збоку. Є спеціальне посадочне місце для котушки. Місце для запобіжника продумано дуже точно і дозволяє оперування однією рукою. Упор для грудей йде в двох розмірах, що дозволяє індивідуально підібрати підходящий.

Комплектується гарпуном ASTA діаметром 6.5 мм, котушкою Omer Match 50 і кільцевої латексної тягою Omer Singolo Power 18.

Характеристики

Довжина рушниці, см
  • 75
Матеріал
  • Алюміній
Зачіп
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення