Пневматичний пістолет Umarex GLOCK 19X FDE

Пневматичний пістолет Umarex GLOCK 19X FDE

Продавець:Striker

4.5/5  ( 42 оцінок )

4 622

Немає в наявності

14

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет Umarex Glock 19 — це газобалонна ліцензійна версія бойового австрійського пістолета Glock 19 від відомого бренду пневматичної зброї. Пістолет стріляє завдяки енергії стисненого вуглекислого газу, укладеного в балончик 12 р. Боєприпаси для цього пістолета стандартні — кульки 4,5 мм. Швидкість пострілу гідна — 110-120 м/с, при цьому потужність виробу не перевищує 3 Дж, що дозволяє купувати його без ліцензії. Магазин вміщує 16 боєприпасів, кнопка відбирання магазину розташована на корпусі праворуч. Для захисту від випадкового пострілу тут встановлений знаменитий оригінальний запобіжник на спусковому гачку, УСМ приводиться в дію тільки при сильному натисканні на запобіжник. Заводські прицільні пристосування Умарекс Глок 19 представлені цілком з мушкою нерегульованого типу, додаткові ж прицільні пристосування можна встановити завдяки наявності спеціальних пазів на рамці пістолета. Зовні виріб відрізняються від бойового зразка, виробник в точності повторює всі насічки і написи на корпусі. Використовувані матеріали — метал і пластик, на рукоятці є подпальцевые виїмки. Важить виріб 0,57 кг, довжина його 19 див. Комплектація пістолета мінімальна — магазин та паспорт.

Характеристики

Вага, г
Довжина дула
  • 108 мм
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!