Тактичний полотняний ремінь NA 5.11 Tactical чорний

2 відгуки

Код:  297960338

Тактичний полотняний ремінь NA 5.11 Tactical чорний

2 відгуки

Код:  297960338

Продавець:blister

4.9/5  ( 42 оцінок )

425

355

Є в наявності

41

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Текстильний ремінь є одним з найбільш міцних і надійних виробів даного виду. Крім цього, тканина користується великою популярністю, тому багато сучасних дизайнерів віддають їй перевагу в роботі.

Спочатку будучи прерогативою виключно військових, даний тип ременів швидко зумів підкорити серця справжніх цінителів стилю і моди. Головними критеріями вибору є міцність і надійність даного виробу, адже полотняний ремінь здатний витримувати колосальні навантаження, зберігаючи при цьому свою форму, розмір і привабливість.

Представники сильної статі зуміли гідно оцінити його переваги і зробити текстильний поясний ремінь культовим предметом, який полюбився людям самих різних професій і захоплень. Серед них мисливці, рибалки, любителі туризму і активного відпочинку, а також всі ті, хто цінує практичність і має необхідність в надійному ремені, здатному переносити значні навантаження. Ремені чоловічі з тканини, створені таким чином, що навіть після тривалої експлуатації вони не розтягуються і не рвуться.

У сучасному світі поєднання надійності та стильного вигляду, часом грає основну роль при виборі виробу. Саме полотняний ремінь здатний задовольнити всі вимоги покупців, і стати дійсно безвідмовним супутником життя. Велика розмаїтість представлених моделей дозволяє завжди зробити правильний вибір, і підібрати найбільш привабливу модель, яка ідеально поєднується з індивідуальним стилем його власника.

 

Основні характеристики:

  • Колір чорний
  • Довжина ременя: 140 см
  • Ширина ременя: 3.8 см
  • Товщина ременя: 4 мм
  • Довжина пряжки: 6.9 см
  • Ширина пряжки: 5.2 см
  • Матеріал: Полотно + метал

 При необхідності легко вкорочується.

Характеристики

Матеріал
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Максим Скрипаль
    Відгук від покупця. Продавець: blister

    Все ок

  • Євген Лоюк
    Відгук від покупця. Продавець: blister

    Продавець швидко зв'язався, уточнив деталі та відправив. Ремінь має дуже гарну пряжку. Думаю підійде і під цивільні джинси, і під тактичні штани. Зручне регулювання по довжині. Механізм затискає і тримає обрану позицію надійно. Довжина ременя в мене вийшла 148 см ( див фото. Міряв від точки зажиму пряжкою). Тому має вистачити для навіть для дуже потужних в талії козаків. В мене джинси розміру W32, виходить що після пряжки ремінь охоплює ще десь третину мене чи навіть більше. Але відрізати зайве не буду. Може колись знадобиться вся довжина такого міцного виробу. Життя бентежне, тоеьа бкти готовим. Дискомфорту тоохи зайвої довжини в мене не викликає. Хто захоче зможе вкоротити без проблем. Для повсякденного носіння чи для активних шукачів пригод, думаю, цей ремінь це топ за свої гроші. З часом побачу чи це дійсно так.

    Переваги:
    Топ за ці гроші, пряжка дуже гарна, велика довжина, виглядає міцним
    Недоліки:
    Не виявив