Навушники Sordin Supreme Pro X

Навушники Sordin Supreme Pro X

Продавець:ШОК

4.7/5  ( 417 оцінок )

11 340

Є в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

опис

Навушники Sordin Supreme Pro X

Лінійка активних навушників Sordin Supreme створена в першу чергу для мисливців, але за своїми характеристиками також підходить для тактичної і спортивної стрільби.

електронні тактичні навушники серії Supreme служать для активного захисту слуху та посилення слабких звуків в стерео режимі. Навушники оснащені двома надійно захищеними мікрофонами для оптимального стереозвучание і визначення напрямку джерела звуку. Звук відтворюється носію за допомогою динаміків, при цьому знижуючи шуми гучністю вище 82 дБ. Серія навушників Sordin Supreme поєднують в собі оптимальний захист слуху разом з сучасними технологіями і високою якістю.

Активні навушники серії Supreme виготовлені з протиударного пластика, а наголов'я - з металевої гнучкої дроту. М'які гелеві амбушюри щільно прилягають до голови носія, додатково стримуючи шумові навантаження.

Лінійка Sordin Supreme представлена різними моделями навушників для будь-яких потреб користувача. В асортименті компанії доступні: навушники з більш широким діапазоном настройок, з вбудованим Led-ліхтарем, зі спеціальним заднім держателем для можливості носити в парі з шоломом або головним убором і пасивні навушники, для більш простих завдань.

{{1} }

Активні навушники Sordin Supreme Pro X - це вдосконалена версія лінійки Sordin Supreme. В першу чергу модель призначена для полювання, але набір характеристик дозволяє використовувати їх і для спортивної стрільби і тактичних занять.

При виготовленні даної версії навушників, виробник зробив значний акцент на захисті від вологи: модель має додатковий захист відсіку для харчування. В іншому ж, набір матеріалів є класичним для лінійки Supreme: пластмасові навушники, наголов'я з нержавіючої пружинної сталі і пластмаси, кавер наголов'я зі шкіри або кольорової тканини (50% бавовни, 50% нейлону), амбушюри з плівки ПВХ і спіненого уретанового термопластика. { {1}}

особливості:

- Захист слуху до 82 дБ (А).

- Водонепроникні мікрофони.

- Захист живлення від вологи.

- Аудіо роз'єм AUX AUX і 3,5 мм моноджек в комплекті.

- Заряд батареї: 600 годин.

- Харчування: батарейки 2хААА.

Характеристики

Живлення
  • 2 х ААА
Додаткові характеристики
  • Время работы: 600 часов
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами