Балістичні окуляри ESS Crossbow з прозорою лінзою 2000000020457

Балістичні окуляри ESS Crossbow з прозорою лінзою 2000000020457

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

2 160

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Один раз примірявши захисні окуляри серії Crossbow, Ви зрозумієте, що вони не схожі на будь-які інші балістичні окуляри, з якими Вам доводилося стикатися. Втіливши в собі всі передові технологи в галузі виготовлення захисної оптики, вони по праву вважаються однією з найкращих моделей балістичних окулярів торгової марки ESS та в усьому світі загалом.
Оправа захисних окулярів має запатентовану систему Tri-Tech Fit, яка фіксує окуляри на голові у трьох точках, тим самим знижуючи тиск на голову практично до нуля. Далі Вас мають порадувати лінзи. Вони не пітніють. У цьому допомагає покриття лінз ClearZone FlowCoat, яке наноситься для запобігання подряпинам та запотіванню лінз.
Розглядаючи предмети через лінзи ESS Optics, Ви зможете помітити, що вони без спотворень і предмети мають кришталево чистий контур. Лінза кріпиться до оправи за допомогою системи DedBolt Lens Lock, яка надійно фіксує лінзи та дозволяє швидко їх змінити. Матеріал лінз – полікарбонат, матеріал дужок – нейлон.
 
 
Захисні окуляри ESS Crossbow відповідають військовим стандартам US Federal OSHA, ANSI Z87.1+, CE EN 166 та US MIL-PRF-32432
 
.

- прозора лінза;
- оправа;
- М'який чохол.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами