Пневматична гвинтівка Gamo Elite Premium IGT + Приціл 3-9x40 WR

Пневматична гвинтівка Gamo Elite Premium IGT + Приціл 3-9x40 WR

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 45 оцінок )

9 050

Немає в наявності

3

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка Gamo Elite Premium IGT має сучасний, комфортний, ергономічний дизайн і для підвищення ефективності забезпечена цілою низкою додаткових зручностей.

Гвинтівка відноситься до класичних пружинно-поршневих переломок, під стандартні, 4,5 мм, свинцеві кульки для пневматики. Її нарізний ствол виготовляється зі збройової сталі.

Ложе та приклад гвинтівки виконані з морозостійкого та ударостійкого полімеру (пластику), стійкого до впливу факторів навколишнього середовища (не боїться сонячних променів, дощу та вологи). Ергономіка прикладу на високому рівні, він полегшений, має виріз з пістолетною рукояттю і щоку регулюється по висоті , що дозволяє досягти максимального комфорту при стрільбі.

Технології, використані у гвинтівці Gamo Elite Premium IGT:

IGT (Inert Gas Technology) – замість пружини в цій системі зарядки використовується спеціальний пневматичний циліндр з інертним газом. Ця технологія прискорює процес перезаряджання, забезпечує однакову потужність кожного пострілу, знижує вібрації корпусу, знижує тертя елементів гвинтівки, збільшує точність стрільби.

CAT (Custom Action Trigger) - завдяки використанню новітніх технологій компанії Gamo вдалося досягти небувалої плавності ходу спускового гачка, це дозволить Вам стріляти ще точніше і досягати відмінних результатів.

Whisper Fusion - система придушення шуму пострілу, що є стовбуром з інтегрованим глушником, який включає 2 камери. Знижує шум до 89.5%, гвинтівки із цією системою найбільш тихі в лінійці Gamo.

SWA (Shok Wave Absorber) – ексклюзивний амортизатор віддачі Gamo, який знижує відчуття віддачі на 74%. Це досягається завдяки трикомпонентній конструкції потиличника.

Triple R (Recoil Reducing Rail) – планка для встановлення оптичного прицілу, що зменшує імпульс віддачі – це революційна технологія від компанії Gamo. Багато любителів потужної пневматики часто стикаються з проблемою при покупці оптики. Найчастіше ціна оптики, здатної витримати віддачу гвинтівки зі швидкістю більше 305 м/с, можна порівняти з ціною самою гвинтівкою, а іноді й перевищує її. Використавши дві алюмінієві планки, розділені полімерними розпірками Gamo вдалося створити планку, яка знижує імпульс віддачі на 100%.

TruGlo - новітні фібероптичні (світлонакопичувальні) відкриті прицільні пристрої, що забезпечують надійне прицілювання за будь-яких умов освітленості, а також інтегрованим у гвинтівку глушником системи Whisper.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1090
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 450 мм
Характеристика прицілу
  • Прицільна планка та мушка з фібероптичними нитками, Оптичний приціл Gamo 3-9x40 WR
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!