Ніж Jiuxun Outdoor Folding Knife (664991)

Матеріал клинка

Ніж Jiuxun Outdoor Folding Knife (664991)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

674

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Це універсальний пристрій, що поєднує в собі відразу 7 інструментів: відкривачку, молоток, кресало, різак, пряме лезо, зазубрене лезо і навіть LED-ліхтарик. Таким чином, замість того, щоб тягати цілий ящик з інструментами, ви можете взяти лише один. При цьому весь мультитул виконаний з високоякісного матеріалу, який не боїться корозії і не втрачає свої властивості навіть після тривалої експлуатації.

Jiuxun Outdoor folding knife відрізняється лаконічним дизайном чорного кольору, який не тільки радує око, але і максимально полегшує експлуатацію. Завдяки ергономічній формі інструмент відмінно відчувається в долонях і не викликає дискомфорту навіть після тривалого використання. Разом з тим мультитул обладнаний спеціальним запобіжником для безпечної експлуатації.

Ніж стане незамінним помічником у походах, під час подорожі і на риболовлі. Інструмент відрізняється досить компактними розмірами, завдяки яким його можна легко покласти в кишеню або невелику сумочку. Крім того функціональний ніж має невеликий зажим для кріплення на кишеню, що значно полегшує його транспортування.

Jiuxun Outdoor folding knife може стати справжнім рятівником в критичних ситуаціях. Наприклад, при попаданні в аварію інструментом можна легко вибити скло автомобіля. Для цього розробники оснастили його невеликим гострим виступом, який легко розбиває навіть саме міцне скло. До того ж гостре лезо дозволить швидко звільнитися від ременів безпеки.

Лезо виконане з нержавіючої легованої сталі, яка легко справляється з будь-яким завданням. Матеріал відрізняється тривалим експлуатаційним терміном і високою стійкістю до корозії. При цьому лезо не втрачає свою гостроту навіть після тривалого використання.

Jiuxun Outdoor folding knife відмінно підходить для вирішення будь-яких проблем. З його допомогою можна різати, відкривати пляшки з улюбленим напоєм, розбивати скло, освітлювати шлях і навіть добувати вогонь. Це справжня знахідка для тих, хто любить активний відпочинок і не уявляє свого життя без нових випробувань.

Характеристики

Матеріал клинка
Примітка
  • *Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».