Комплект балістичних окулярів Revision ShadowStrike Tan 2000000039589

Комплект балістичних окулярів Revision ShadowStrike Tan 2000000039589

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

5 280

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Захисні тактичні окуляри Revision Shadowstrike розроблялися для потреб спеціальних армійських підрозділів відповідно до найсуворіших стандартів US Army's Authorized Protective Eyewear List (APEL). У 2019 році Revision Shadowstrike були включені до списку захисної оптики APEL і рекомендовані до носіння у бойових підрозділах армії США.

Нехай вас не бентежать рубані форми та незграбний дизайн Revision Shadowstrike. Ергономічна оправа, що облягає, перешкоджають проникненню піску, пилу і вітру в очі, а також забезпечують максимально широке поле зору - те, що потрібно для швидкоплинних тактичних операцій! Широкі дужки захищають віскі і перешкоджають периферичному засвіченню. Низькопрофільна оправа з тонкими дужками дозволяє використовувати ці окуляри з навушниками, приладами нічного бачення, головними уборами та шоломами будь-якої конфігурації. 

В окулярах використовується нова система встановлення та фіксації лінз, яка дозволяє проводити їх заміну за лічені секунди. Самі лінзи не тільки забезпечують захист очей від фізичного пошкодження за максимальним балістичним стандартом, а також ультрафіолетового випромінювання UV-A, B і C. 

Нова система захисного антизапотівного напилення Revision OcuMax показала свою ефективність у 10-20 разів вищу, ніж у конкурентів. Тести EN 166 (EN 166, Clause 7.3.2), показали стійкість лінз до утворення поту при експозиції 100 секунд при температурі 50°C. Середній час у конкурентів – 8 секунд!

 

 • Легка і міцна конструкція
• Ергономічна обправа, що облягає, перешкоджають проникненню піску, пилу та вітру в очі, а також забезпечують максимально широке поле зору – те, що потрібно для швидкоплинних тактичних операцій!
• Повний захист від високошвидкісних уламків та фрагментів відповідно до вимог військових стандартів MIL-PRF-32432A Ballistic fragmentation characteristics Class 1 spectacles (3,81 мм дріб, що летить зі швидкістю 200 метрів за секунду) та цивільного стандарту екіпірування для промислової безпеки AN. 1-2015 clause 6 Impact-Rated та EN 166 clause 7.3.4 Protection
• Усі лінзи забезпечують 100% фільтрацію від ультрафіолетових випромінювань UV-ABC спектру
• Стійкі до механічного впливу лінзи з полікарбонату з покриттям RevisionOcuMax, що перешкоджає появі подряпин і запотіванню
. • Вага: 40 грам.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами