Пневматична гвинтівка Beeman Longhorn 4*32 Full Set

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Beeman Longhorn 4*32 Full Set

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 132 оцінок )

8 899

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Що входить в набір Beeman Longhorn 4*32 Full Set:

  1. Перше, про що хочеться сказати - це відмінно себе зарекомендував приціл Discovery VT-Z 4x32. Ставиться він не тільки РСР і газобалонні гвинтівки СО2, а також, на відміну від багатьох дешевих прицілів, відмінно витримує віддачу пружинно-поршневих гвинтівок.
  2. Друге - це моноблок, з ним приціл буде стояти, як влиті. Він надійно кріпить приціл на прицільної планки, забезпечуючи стрілку задоволення від точної стрільби.
  3. По-третє, купуючи гвинтівку, мало хто замислюється, що вона дуже незручна в транспортуванні сама по собі, а перевозити її доведеться. Наш чохол з якісної, добротної тканини, з ручками, він прослужить вам довго!
  4. І четвертий плюс - це набір для чищення і збройове мастило, його ніколи не буває багато, це необхідний картридж для любителя пневматики, оскільки за гвинтівкою, як і за, приміром, машиною, потрібен догляд.
  5. Відмінні кулі JSB в комплекті.

Особливість Beeman Longhorn – більш довгий стовбур, порівняно з конкурентами. А довгий стовбур – це значить найкращі показники точності. До того ж він нарізний, і разом з газовою пружиною це дає нам початкову швидкість кулі калібру 4,5 мм в 365 м/с. Погодьтеся, значна перевага.
Для натискання на гачок не потрібно володіти титанічною силою – адже ви можете налаштувати його під себе. Система Sportsman rs2 series, яка налаштовує УСМ, допоможе відрегулювати довжину ходу. Після зведення гвинтівки вона автоматично стає на запобіжник, що надійно захистить вас від випадкових пострілів, а перед пострілом запобіжник потрібно зняти.
Що стосується стандартних прицільних пристосувань, то є регульований цілик і мушка з фібероптикою Truglo, фибероптические нитки зеленого (на цілику) і червоного кольорів (на мушці) допоможуть вам прицільно стріляти навіть в умовах сутінків. Також в комплекті йде приціл 4x32, який встановлюється на базу «ластівчин хвіст». Висота кілець грамотно підібрана, і цілитися з оптики при стрільбі дуже зручно. Мушка з цілком не перекривають приціл, і навіть светопроводные нитки не відсвічують. І ще один нюанс: гвинтівка оснащена спеціальним стопором, який не дає оптиці «сповзти», для пневматики класу «магнум» це суттєво! Мушка поєднана з пластиковим надульником і прикрита захисну скобу від випадкового удару.

Характеристики

Особливості
Загальна довжина
  • 1245
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!