6110087-MIGT Пневмогвинтівка Gamo BLACK MAXXIM IGT MACH 1

6110087-MIGT Пневмогвинтівка Gamo BLACK MAXXIM IGT MACH 1

Продавець:Striker

4.5/5  ( 42 оцінок )

8 639

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія GAMO додатково оптимізувала свою повну лінійку пневматичної зброї, об'єднавши їх з новітніми технологічними досягненнями - системами Gamo CAT (Custom Action Trigger) Technology - завдяки використанню новітніх технологій компанії Gamo вдалося досягти небувалої плавності ходу спускового гачка відмінних результатів. REGLETA RRR (RECOIL REDUCER RAIL) - планка для встановлення оптичного прицілу, що зменшує імпульс віддачі - це революційна технологія від компанії Gamo. Багато любителів потужної пневматики часто стикаються з проблемою при покупці оптики. Найчастіше ціна оптики, здатної витримати віддачу гвинтівки зі швидкістю більше 305 м/с, можна порівняти з ціною самою гвинтівкою, а іноді й перевищує її. Використовуючи дві алюмінієві планки, розділені полімерними розпірками Gamo вдалося створити планку, яка знижує імпульс віддачі на 100% SWA (SHOCK WAVE ABSORBER) - ексклюзивний амортизатор віддачі GAMO, який знижує відчуття віддачі на 74%. Це досягається завдяки трикомпонентній конструкції потиличника WHISPER – на кінці ствола встановлено прилад безшумної стрільби, що знижує потужність звуку пострілу на 52%. GAMO POWER – це технологія дозволяє значно збільшити потужність гвинтівки, завдяки 33 мм камері та збільшеній пружині досягається воістину неймовірна швидкість. Це досягається завдяки трикомпонентній конструкції потиличника WHISPER – на кінці ствола встановлено прилад безшумної стрільби, що знижує потужність звуку пострілу на 52%. GAMO POWER – це технологія дозволяє значно збільшити потужність гвинтівки, завдяки 33 мм камері та збільшеній пружині досягається воістину неймовірна швидкість. Це досягається завдяки трикомпонентній конструкції потиличника WHISPER – на кінці ствола встановлено прилад безшумної стрільби, що знижує потужність звуку пострілу на 52%. GAMO POWER – це технологія дозволяє значно збільшити потужність гвинтівки, завдяки 33 мм камері та збільшеній пружині досягається воістину неймовірна швидкість.

Остання лінійка пневматичної зброї GAMO Power спеціально розроблена для забезпечення максимальної продуктивності завдяки впровадженню нової системи газової пружини IGT Mach 1, яка збільшує швидкість на 20% порівняно із стандартними газопоршневими пневматичними гвинтівками.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Калібр
Вага, г
Матеріал прикладу
  • Пластик
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!