Кишеньковий ніж KAI ZT 0562CF (1740.01.87)

Матеріал клинка

Кишеньковий ніж KAI ZT 0562CF (1740.01.87)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

15 170

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель 0562 – очредной результат сотрудничества компании Zero Tolerance и известного дизайнера Рика Хиндерера (Rick Hinderer). Клинок ножа имеет спуски типа «слайсер», которые обеспечивают прекрасные показатели как при «тонких» работах, так и при силовом резе. Клинок очень легко открывается при помощи флиппера благодаря использованию фирменной системы шарикоподшипников K.V.T. Клипса глубокой посадки делает нож практически незаметным в кармане брюк. Специальная шайба на замке фреймлок предохраняет сам замок от поломки и обеспечивает надежную фиксацию клинка.

Модель випускається в різних варіантах:

0562 спочатку – з клинком з сталі ELMAX. В даний час - з клинком з сталі S35VN. Покриття клинка – комбіноване: стоунвош і сатинування. Рукоятка виготовлена з титану і склотекстоліти G-10.

0562CF – на різних етапах випускалася з клинком з сталей: Bohler M390 і CTS-204P. В даний час для використовується сталь клинка CPM-20CV. Покриття клинка – комбіноване: стоунвош і сатинування. Рукоятка виготовлена з титану і вуглецевого волокна.

Модель 0562CF є переможцем Blade Show 2014 в номінації «Кращий ніж американського виробництва»

Модель 0562TS має більш цікаве колірне рішення клинка. Тепер клинок із сталі CPM 20CV покритий тигровими смугами, що виділяє цей ніж серед конкурентів.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 201
Матеріал ручки
  • Титан
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».