Ніж Victorinox Cadet 0.2601.26 (Vx02601.26)

Матеріал клинка

Ніж Victorinox Cadet 0.2601.26 (Vx02601.26)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 249 оцінок )

2 148

1 952

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Современный складной нож Victorinox Cadet ALOX 0.2601.26 в одном из самых популярных воплощений с рифлеными алюминиевыми накладками Alox. Благодаря богатому набору функций и прочному дизайну Alox, этот средний карманный нож Cadet является очень практичным и практически неразлучным спутником на каждый день. 

Живая легенда и предмет коллекционирования преданными фанатами творений Викторинокс по всему миру.Ключевые особенности модели Cadet ALOX 0.2601.26 9 функций длина в собранном виде: 84 мм толщина серебристые накладки из рифленого алюминия высококлассная нержавеющая сталь Victorinox Двухслойная конструкция Кадет Алокс 0.2601.26 достаточно компактно разместила все инструменты, благодаря чему пользоваться функционал чрезвычайно удобно. 

Стальное кольцо позволит подвесить мультитул к связке ключей и всегда иметь под рукой универсальный инструмент. Изделие имеет практичную и комфортную в использовании длину, которая в сложенном виде составляет 84 мм.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Алюміній
Загальна довжина, мм
  • 84
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».