Пневматична гвинтівка Zbroia PCP Хортиця 450/230 (коричневий)

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Zbroia PCP Хортиця 450/230 (коричневий)

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 123 оцінок )

27 716

Є в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Хортиця 450/230 - модернізована пневматична гвинтівка з попереднім накачуванням повітря. Ця високоточна рушниця є виробом української компанії ZBROIA. Дана модель має довжину ствола 450 мм та резервуар об'ємом 230 см3. Енергія пострілу гвинтівки складає 30 Дж (може бути збільшена).

Якщо глянути перший варіант гвинтівки PCP Хортиця, можна помітити, що екстер'єр гвинтівки загалом майже змінився. Класична ложа типу Монте-Карло з дерева та пневматична система, яка зазвичай відрізняється хіба що об'ємом резервуару та довжиною ствола. Але зміни є.

Класична ложа типу Монте-Карло виконана з ясена, що майже не змінилася від її першого варіанту. Зараз цівка стала плоскою знизу і відразу комплектується антабкою під сошки. Ложа оброблена збройовим лаком, який захищає її від води, тож якщо раптом ви потрапите десь під дощ — гвинтівка вам це вибачить.

Геометрія спускової скоби не змінилася, але вона тепер має матове покриття, що надало їй більш стриманого вигляду. Спусковий гачок виконаний з дюралюмінію, а важіль запобіжника з латуні.

А ось найцікавіші зміни сталися у латунному хвості затвора. Пам'ятаєте невелику кнопку, яку треба було натискати, щоб відкрити затвор? — так її тепер немає. Затвор перероблений таким чином, що по-перше, тепер зручніше стало його відкривати і закривати — потрібно натиснути на важіль затвора, який став більшим, з ним зручніше працювати в зимовій рукавичках і він не викликає дискомфорту для робочої руки, як траплялося раніше.

А по-друге, тепер ви можете робити сотні пострілів і не хвилюватися через те, що в групі затвора може виникати люфт між стеблом затвора і корпусом затворної групи, усувати який було досить складно, необхідно було звертатися за сервісним обслуговуванням. Тепер для того, щоб прибрати можливий люфт, потрібно лише на півоберта відкрутити гужон, підтягнути гайку (вибрати люфт) і закрутити гужон назад.

Редуктор та повітряний резервуар відтепер стоять найновіші та уніфіковані з гвинтівками модельного ряду Козак та Козак FC. На численні прохання користувачів спрощена система заправки резервуара. Раніше для відкриття заправного порту потрібно було повністю відкрутити кришку резервуара. Тепер кришка має отвір, який одним проворотом необхідно поєднати із заправним портом та почати заправку гвинтівки. Відпала потреба викручувати кришку резервуара.

Стовбур гвинтівки залишився без змін, він виконаний зі збройової сталі, має 12 лівих нарізів (проти годинникової стрілки) та крок нарізів (твіст) – 450 мм.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1030
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 450 мм
Особливості
Тип боєприпасів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!