Пневматична гвинтівка Zbroia PCP Хортиця 450/230 (чорний)

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Zbroia PCP Хортиця 450/230 (чорний)

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 111 оцінок )

27 040

Є в наявності

15

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Хортиця 450/230 - гвинтівка з попереднім накачуванням резервуару від української компанії ZBROIA (ЗБРОЯ), місто Харків. Ця модель - новинка кінця 2021 року. Вона має видозмінений зовнішній вигляд та принципово нову опрацьовану конструкцію, максимально адаптовану для стрілецьких та мисливських завдань. Тут одразу слід зазначити, що в Україні полювання з пневматичною гвинтівкою заборонено, на відміну від Саудівської Аравії, США, Чилі та Перу (країни, в які експортуються гвинтівки ZBROIA).

Нова затворна система

При розробці ZBROIA Хортиця 450/230 було наголошено на збільшення швидкості та легкості перезарядки. Тому гвинтівка оснащена новою системою затвора — аналогом затвора Фортнера, яка використовується в конструкції вогнепальних дрібнокаліберних гвинтівок. Хортиця перезаряджається поступальним рухом рукоятки вздовж осі ствола. Зведення затвора здійснюється вказівним пальцем, повернення великим пальцем. Тепер не потрібно відривати руку від рукояті, досить невеликого руху зап'ястям. А ще така конструкція затвора дозволила зменшити час перезаряджання та твору пострілу.

Лінійний магазин

Нова РСР Хортиця комплектується шістьма лінійними магазинами на 5 кульок кожен. Споряджені магазини на 30 пострілів завжди під рукою, адже вони зберігаються у спеціальній ніші на прикладі. Магазини надійно фіксуються завдяки магнітній системі, а їх заміна швидка та ергономічно продумана. Конструкція магазину дозволяє контролювати кількість пострілів, що залишилися, за рахунок лінійного зміщення магазину після кожного пострілу. Ще одна перевага – нова система фіксації кульки в магазині. Тепер вона надійно утримується у каморі двома кульками. Це заощаджує ресурс гумових ущільнень і забезпечує більш точне досилання кульки за низьких температур.

Оновлена ложа

Подовжена цівка в області спуску дозволяє впирати гвинтівку в стійці на кулак або долоню. На цівці є отвір під антабку для кріплення сошок або ременів. Для реалізації нової системи затвора, був укорочений і змінений кут нахилу рукояті.

Спускова скоба тепер дерев'яна та вирізана у прикладі. Запобіжник типу прапорець перенесений на корпус рушниці під ліву руку.

Планка Пікатінні, як у всіх нових гвинтівок ZBROIA, подовжена і становить 160 мм. Гвинтівка має штатний саундмодератор із різьбленням для встановлення глушника.

При заводських настройках гвинтівка в калібрі 4,5 мм має енергетику 30 Дж з початковою швидкістю 280 ± 40 м/с (залежить від кулі). На одній заправці резервуару 230 см куб. можна зробити 90 пострілів.

Стовбур гвинтівки виконаний зі збройової сталі та має 12 лівих нарізів (проти годинникової стрілки). Крок нарізів (твіст) - 450 мм.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1030
Довжина дула
  • 450 мм
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!