Револьвер під патрон Флобера EKOL 3 "+ в подарунок Патрони Флобера 4 мм Sellier & Bellot Sigal (50 шт) + Кобура оперативна для револьвера універсальна + Збройна чищення мастило-спрей XADO

Місткість барабана
Матеріал накладки на ручці

Револьвер під патрон Флобера EKOL 3 "+ в подарунок Патрони Флобера 4 мм Sellier & Bellot Sigal (50 шт) + Кобура оперативна для револьвера універсальна + Збройна чищення мастило-спрей XADO

Продавець:ШОК

4.7/5  ( 417 оцінок )

4 129

Немає в наявності

24

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ekol Viper - бренд, під яким виробляються револьвери під патрон Флобера виробництва турецької фірми Voltran Company. Револьвер ekol viper 3 black, з 3 дюймовим стволом призначений для спортивно-розважальної та тренувальної стрілянини з прицільною дальністю до 10 метрів. Максимальна дальність стрільби для збору хорошою "кучучності" - близько 5,5-6 метрів.

Револьвер ekol 3 "має подвійну систему взводу, що дозволяє виробляти стрілянину звичайним самозводом і з попереднім зведенням курка. При стрільбі з попереднім взводом спуск досить м'який і плавний, що прекрасно підходить для цільової стрільби. При стрільбі саме взводом зусилля на спусковому гачку збільшується, проте ви зможете стріляти набагато швидше не відволікаючись на взвод курка.

на револьверах Ekol Viper сталевий гладкий ствол і барабан на 9 камер з екстрактором. УСМ так само виготовлений з стали. Рамка (корпус) револьвера, так само як і барабан, пофарбовані в чорний колір. А в поєднанні з чорними пластиковими рифленими накладками на рукоять, на відміну від більшості пластикових пневматичних пістолетів, створюється враження, що у вас в руці справжній бойовий револьвер.

Всі деталі в Ekol Viper 3 "black підігнані з мінімальними зазорами, лиття акуратне, обробка поверхонь на висоті. Стріляти можна прямо з коробки! До речі, для стрільби з гладкоствольних револьверів ми рекомендуємо використовувати чеські патрони Флобера.Трохи збільшений діаметр кульки чехів за рахунок омеднения щільніше проходить стовбур револьвера і показує велику купчастість і початкову швидкість при стрільбі, в порівнянні з німецькими патронами флобера, при цьому мінімально забруднюючи стовбур і камори барабана. Та й гільзу патронів sellier bellot менше підклинює в каморах ekol viper під патрон Флобера.

Продається Ekol Viper 3 "black в фірмовому чорному пластиковому кейсі, який можна використовувати як для зберігання, так і для транспортування вашого флобера екол вайпер.

Калібр 4 мм

Початкова швидкість кулі 220 м / с

Вид стовбура Сталевий гладкий {{ 1}}

довжина стовбура 3 "

Загальна довжина 116 мм

Місткість барабана 9

Матеріал барабана Сталь

Тип прицілу Прицільна планка і мушка

Тип взводу Подвійної дії

Матеріал накладки на рукоятки Пластик {{1 }}

Покриття Хромоване

Колір рукояті Чорний

Вага 0.8 кг 

Характеристики

Калібр
  • 4 мм
Довжина дула
Місткість барабана
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами