Лазерна система Strikeman для тренувань зі стрільби 2000000034904

Лазерна система Strikeman для тренувань зі стрільби 2000000034904

Продавець:Месник

4.9/5  ( 153 оцінок )

4 840

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Strikeman – це система навчання стрільбі без стрілянини, яка дозволяє практикувати навички не використовуючи бойові патрони. Завдяки комплекту, що складається зі спеціальної мішені, лазерної кулі та тримачеві для смартфона, можна безпечно практикуватися у стрільбі, не виходячи з дому.
Strikeman дозволяє вдосконалюватися з меншими витратами, зворотним зв'язком, показниками точності завдяки додатку, який показує прогрес після кожного тренування.

Протягом багатьох років американські військові використовували "суху" підготовку, щоб поліпшити навички стрілянини солдатів. Strikeman зробив навчання стрільби доступним та ефективним для всіх.

 

Лазерна куля доступна в найпопулярніших типах калібрів: 9 мм, .30 ACP, .40 S&W, .45 ACP, .38 Special, .357 Sig and .233/5.56.
У лазерної кулі немає обідок, тому вона не викидається після пострілу. Куля на 100% безпечна для вашої вогнепальної зброї та не зашкодить їй під час використання.


На тильній стороні лазерної кулі знаходиться гумова прокладка, яка надійно поглинає удар і активує лазер.

Програма
для смартфонів доступна в Apple Store і Google Play. Воно записує лазерні влучення за метою, і навіть дає інформацію про точність пострілу у часі.


Після закінчення тренування в розділі "Історія", можна побачити, як з часом підвищується точність, розподіл середньої кількості пострілів та інші ключові показники.

Мета
Мішень призначена для роботи з додатком Strikeman. Включає знімне кріплення та присоски, які дозволяють розмістити ціль на столі або на стіні.

Спеціально розроблений тримач для смартфона дозволяє легко встановити телефон, щоб камера була спрямована на мету з відстані до 2,5 метрів.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Тактичне спорядження
Комплектація
  • Стандартний
Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення