Ніж складний Cold Steel Finn Wolf червоний (20NPH)

Ніж складний Cold Steel Finn Wolf червоний (20NPH)

Продавець:Pro Shop

3.7/5  ( 279 оцінок )

2 070

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножі Cold Steel Finn Wolf червоний (20NPH):

Відмінна компактна доладна фінка від іменитого виробника - Колд Стіл.

Лезо зроблене з відмінною японської сталі AUS-8A. Твердість за шкалою Роквелла 57-58 одиниць. Ріже ніж просто відмінно. За станом на "з коробки" заточений ніж чудово.

Ручка зроблена з пластику Grivory. Він не тріскається на морозі і його не "веде" при нагріванні на сонці. На рукояті є кліпса для носіння ножа в кишені. Кліпса може бути встановлена з одного боку ножа або з іншого - для носіння ножа як у лівому, так і в правій кишені осьовим вузлом вниз. На рукояті є темлячное отвір.

Відкривати ніж можна уперши великий палець в шпенек на клинку. Фіксація ножа у відкритому стані здійснюється замком - Три-Ад-локом (Tri-Ad lock). Для складання ножа необхідно натиснути на клавішу на "спинці" клинок ножа і складеться. Tri-Ad Lock вважається самим надійним ножовим замком на даний момент. Можливо це так і є.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».