Кобура Форт 14 настегна тактична мультикам з кишенею для магазину (027)

Кобура Форт 14 настегна тактична мультикам з кишенею для магазину (027)

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 72 оцінок )

1 215

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кобура легко кріпиться до ноги за допомогою кріплення у вигляді гумки на стегно. Ремінь ― гумка щільно охоплює стегно та забезпечує надійну фіксацію озброєння. Регулювання гумки - ременя дозволяє надійно зафіксувати кобуру на стегні.

Застосування у конструкції замку типу "fastex" дозволяє знімати або надягати кобуру за лічені секунди. Також є довге кріплення на тактичний або звичайний поясний пас для фіксації кобури по висоті. Ця шлейка має регулювання по довжині і стрілок легко зможе підігнати розташування кобури на стегні під свій зріст.

Також є можливість відстебнути кобуру від кріплення на стегнах і використовувати її як звичайну поясну кобуру. На ремінь синтетична кобура одягається на посилену накладку.

Виготовляється така кобура на стегно для пістолета з тканини "Оксфорд". Оксфорд – це міцна та легка водовідштовхувальна тканина, що відноситься до виду спецтекстилю, яка використовується для виготовлення рюкзаків, взуття, туристичного спорядження (наметів) та спецодягу. Завдяки нанесенню на внутрішню частину тканини поліуретанового та полівінілхлоридного покриття, яке не допускає збирання бруду між волокнами. Цей матеріал дуже міцний і довговічний, не пропускає воду і не чутливий до капризів природи (не тріскається як шкіра від спеки і не обмерзає взимку). Зброя буде у безпеці, і надійно захищена від дощу, снігу та інших несприятливих погодних явищ.

Характеристики

Спосіб носіння
Матеріал
Колір
  • Хакі
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами