Тренчик шнур страхувальний 35-100 см для пістолета чорний (036)

Тренчик шнур страхувальний 35-100 см для пістолета чорний (036)

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 72 оцінок )

299

Є в наявності

19

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тренчик (шнур) запобігає випадковій втраті зброї (пістолета, ножа, тактичного ліхтаря, мультитула, рації, і тп.) і водночас абсолютно не заподіює незручності під час експлуатації.

Шнур пістолетний кручений сумісний з усіма типами тактичних і поясних ременів (шириною до 50 мм) і всіма різновидами пістолетів або іншої амуніції, обладнаної кріпленням антабкою.

Довжина 35 см, у розтягнутому стані до 100 см.

Страхувальний шнур кручений являє собою конструкцію, що складається з міцної нейлонової петельки на кнопці, до якої кріпиться кручений шнур. кручений шнур еластичний, легко збирається і складається. Не викликає дискомфорту під час виробництва до стрільби та приміщення пістолета в кобуру. Кріпильні петлі шнура затрени чорною термозсадкою. Безпосередньо до пістолета тренчик кріпиться металевим карабіном.

Тримає навантаження на розрив понад 20 кг. Спіральний тренчик має властивість швидко розтягуватися й повертатися у вихідне положення. Виготовлений страхувальний шнур із чорного матового пластикату з основою з армованої нитки.

Цей страхувальний шнур оцінять працівники охоронних структур, які часто носять зброю у відкритій кобурі, страйкболісти, пінпоінтери, мисливці та інші прихильники активного відпочинку. Закріплена за допомогою тренчика зброя або амуніція не випаде під час активного руху пересіченою місцевістю або будовою й завжди залишиться з Вами в будь-якій критичній ситуації.

Характеристики

Спосіб носіння
Матеріал
Колір
  • Чорний
Гарантія
  • Відсутня
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами