Кобура Форт-12 поясна чорна з кишенею для магазину (032)

Кобура Форт-12 поясна чорна з кишенею для магазину (032)

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

567

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кобура на пояс для пістолета Fort 12 виготовлена ​​з міцної синтетичної тканини Oxford 600D, що не вбирає вологу. Це кобура, в яку можна покласти будь-який пневматичний або бойовий пістолет Форт 12. У цій поясній кобурі є спеціальна кишеня для запасного магазину з патронами. На задній стороні кобури нашита накладка для носіння на звичайному або тактичному поясному ремені. Максимальна ширина ременя - 50 мм.

Изготавливается такая поясная кобура для пистолета Форт 12 из ткани "Оксфорд". Оксфорд – это прочная и легкая водоотталкивающая ткань, относящаяся к виду спецтекстиля, который используется для изготовления рюкзаков, обуви, туристического снаряжения (палаток) и спецодежды. Благодаря нанесению на внутреннюю часть ткани полиуретанового и поливинилхлоридного покрытия не допускается сбор грязи между волокнами. Этот материал очень прочен и долговечен, не пропускает воду и не чувствителен к капризам природы (не трескается как кожа от жары, и не обмерзает зимой). Пистолет будет находиться в безопасности, надежно защищенный от дождя, снега и других неблагоприятных погодных явлений.

Недорого купивши таку поясну кобуру для пістолета, ви отримаєте універсальний елемент бойового екіпірування, який забезпечить комфортне носіння зброї та можливість її швидкого вилучення за потреби.

Характеристики

Спосіб носіння
Матеріал
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами