Кобура ПМ поясна піксель (030)

Кобура ПМ поясна піксель (030)

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 72 оцінок )

524

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кобура на пояс для пістолета Макарова виготовлена ​​з міцної синтетичної вологовідштовхувальної тканини Oxford 600D. Це кобура, в яку можна покласти будь-який пневматичний чи бойовий пістолет Макарова. На задній стороні кобури нашита накладка для носіння на звичайному або тактичному поясному ремені. Максимальна ширина ременя - 50 мм.

Виготовляється така кобура для пістолета Макарова з тканини Oxford 600D. Оксфорд – це міцна та легка водовідштовхувальна тканина, що відноситься до виду спецтекстилю, який використовується для виготовлення рюкзаків, взуття, туристичного спорядження (наметів) та спецодягу. Завдяки нанесенню на внутрішню частину тканини поліуретанового та полівінілхлоридного покриття не допускається збирання бруду між волокнами. Цей матеріал дуже міцний і довговічний, не пропускає воду і не чутливий до капризів природи (не тріскається, як шкіра, від спеки і не обмерзає взимку). Пістолет буде у безпеці, надійно захищений від дощу, снігу та інших несприятливих погодних явищ.

Недорого купивши таку поясну кобуру для пістолета, ви отримаєте універсальний елемент бойового екіпірування, який забезпечить комфортне носіння зброї та можливість її швидкого вилучення за потреби.

Характеристики

Спосіб носіння
Матеріал
Колір
  • Хакі
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами