Ніж складний MAM Douro №2006/2005-B (MAM2006-2005B)

Ніж складний MAM Douro №2006/2005-B (MAM2006-2005B)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

383

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Такі доладні ножі, як Douro моделі 2006/2005-B, запропонований брендом МАМ, зручно використовувати і в повсякденній практиці, і в поїздках на природу. Він компактний, дуже легкий, але надійний, а також має дійсно привабливий дизайн.

Ніж Douro 2006/2005-B входить до колекції складаних моделей бренду МАМ. З першого погляду в очі впадає його компактність і прихильність до класичного стилю в дизайні. Цей ніж виготовлений із класичних матеріалів та має дуже стриманий дизайн, який підкуповує своєю простотою.

Лезо моделі 2006/2005-B зроблено з гарної нержавіючої сталі, що закуповується в Німеччині. Цей сплав виробляється спеціально для компанії Filmam і за складом нагадує сталь 4116. Але відмінність полягає в тому, що в цьому металі міститься більше хрому, молібдену, а також ванадію. Це дозволяє ножу легко витримувати взаємодію з водою. Загартовувати такий метал можна до твердості, що дорівнює 57 HRC.

Клинку ножа MAM 2006/2005-B виробники надали форму normal blade. Його обух аж до вістря залишається рівним, а лінія різу підвищується приблизно з останньої третини довжини. Заточення ж виконане гладкою по всій довжині. Розмір клинка у цій моделі становить 75 мм.

Для рукоятки виробники вирішили використати дерево – традиційний матеріал для ножів взагалі та для ножів МАМ, зокрема. Щоб деревина не втрачала своєї якості через поглинання води, її попередньо стабілізували. Оброблений таким чином матеріал практично не схильний до впливу вологи. Форма для ручки теж зроблена відповідно до суворих розрахунків: вона зручна для хвата і не дає ножу вислизати з рук за рахунок «хвоста», що розширюється. Розмір ручки становить 92 мм.

Щоб використовувати ніж MAM 2006/2005-B було не тільки зручно, а й максимально безпечно, виробники забезпечили його вбудованим замком. Його конструкція – Liner Lock. Це один з найнадійніших замикаючих механізмів для ножів, який фахівці компанії Filmam ще трохи допрацювали, змінивши і вкоротивши сталеву пластину, а також забезпечивши її виступаючою частиною для зручності користувачів. Цей вид замку компанія запатентувала.

особливості:

ніж - доладний за типом;

призначення – EDC, туризм;

клинок виконаний із сталі-нержавійки;

твердість леза досягає 57 HRC;

клинок набув форми normal blade;

заточування кромки леза зроблена гладкою;

довжина клинка – 75 мм;

розмір складеного ножа – 92 мм;

рукоятка у цій моделі – дерев'яна;

ніж забезпечений замком Liner lock;

вага цієї моделі - 26 грам.

Вид ножа кишеньковий, туристичний

Колір клинка сірий

Колір рукоятки пісочний

Характеристики

Піхви/чохол
  • Немає
Тип замка
  • Liner lock
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».