Пневматичний пістолет SAS PT99 Blowback (рухомий затвор)

1 відгук

Код:  31433415

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет SAS PT99 Blowback (рухомий затвор)

1 відгук

Код:  31433415

Продавець:«45 мм»

4.8/5  ( 840 оцінок )

6 920

Немає в наявності

46

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис пневматичного пістолета SAS PT99 Blowback 4,5 мм

Пневматичний пістолет SAS PT99 Blowback є якісною пневматичної версією знаменитої Beretta 92fs, а точніше її ліцензійної версії від бразильської компанії Taurus: пістолета Taurus PT99. Цей пістолет стоїть на озброєнні армії, поліції і спецслужб багатьох західних країн, і вже понад 30 років користується активним попитом на ринку цивільної зброї.

За винятком пластикових накладок на рукоять і п'яти магазину, пістолет SAS PT99 Blowback повністю виготовлений з металевого сплаву.

Система blowback (імітація ходу затвора при пострілі) дає повне відчуття стрільби з справжнього пістолета і навіть передає віддачу при стрільбі.

Початкова швидкість польоту кульки становить 100 м/с. Це дещо нижче, ніж у звичайних пневматичних пістолетів, проте тут частина газу витрачається на роботу затворної рами.

Пневматичний пістолет SAS PT99 Blowback має перемикач одиночного і автоматичного вогню. Стріляючи з пістолета ви зможете вистрілити всі 19 кульок, які влазять в обойму, однією чергою, або прицільно покласти їх один за іншим в центр мішені.

Під стовбуром sas pt99 так само, як і у його прототипу - taurus pt92, є планка пикантинни, а його повністю симетрична конструкція буде зручна як правші, так і лівші.

Пневматичний пістолет SAS PT99 Blowback - це відмінний вибір як для новачків, тільки початківців займатися стрільбою, так і для професіоналів, а так само даний прикраси будь-якої колекції пневматичної зброї!

Комплектація поставки:

  • пневматичний пістолет SAS PT99 Blowback
  • 250 сталевих кульок калібру 4,5 мм
  • 1 балончик CO2
  • інструкція
  • ключ для пробивання балона з СО2
  • все упаковано в стильну картонну коробку з описом бойового прототипу і характеристиками пневматичної версії

Тайванська компанія SAS придбала популярність в Україні як виробник якісних пневматичних версій відомих бойових пістолетів. Пневматичні пістолети SAS відрізняються реалістичністю, надійністю, високою точністю виконання і невеликою ціною.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Особливості
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!