Міська сумка DANAPER Gallant, Black (1427099)

Розмір
  • 28 х 28 х 4 см

Міська сумка DANAPER Gallant, Black (1427099)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

2 858

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сумка через плече DANAPER Gallant - класичний представник отримали широке розповсюдження сумок для щоденного носіння. За винятком того, що DANAPER Gallant призначена для прихованого носіння засобів самооборони.
Витримана в строгих, елегантних формах, виготовлена з натуральної шкіри – вона стане чудовим аксесуаром для вас. А також надійним захисником, адже за допомогою спеціально розробленої системи швидкого доступу до збройового відділенню (розташована на тильній стороні сумки, для постійного контролю зброї) изготовится до стрільби можна менше ніж за 2 секунди. Надійна фурнітура YKK гарантує безвідмовність системи доступу (а крім того вона ще і відмінно виглядає), а зовнішній вигляд сумки, в якій немає нічого, що ріднило би її зі стандартними «тактичними» аксесуарами надійно приховує вашу готовність постояти за себе.
Основне відділення сумки включає в себе кишеню на блискавці, у який прекрасно поміститься планшет 8" або щоденник, органайзер і основне відділення. На зовнішній стороні сумки розташований великий глибокий кишеню на блискавці, зручний для зберігання необхідних речей, які повинні бути завжди під рукою.
В цілому сумка стане елегантним аксесуаром на кожен день, а розміри збройового відділення дозволяють вмістити все, навіть самі габаритні моделі короткоствольної зброї (пістолетів і револьверів), а яка вже стала класичною, система кріплення дасть можливість розмістити зброя та запасні магазини під зручним вам кутом.
На всю продукцію Danaper надається гарантія два роки завдяки якості виготовлення і використання сучасних високоякісних матеріалів.
Габарити:
Висота 28 см;
Ширина 28 см;
Глибина 4 см;
Матеріали:
Натуральна Шкіра
Фурнітура - Блискавка YKK (Японія)
 

Характеристики

Спосіб носіння
Розмір
  • 28 х 28 х 4 см
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами