Пистолет сигнальный EKOL ARAS COMPACT (серый) (1003236)

4 відгуки

Код:  315468652

Пистолет сигнальный EKOL ARAS COMPACT (серый) (1003236)

4 відгуки

Код:  315468652

Колір: Сірий

Продавець:Дядя Женя

4.3/5  ( 24 оцінок )

1 886

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Турецкий стартовый пистолет EKOL ARAS. Создан на производстве компании Voltran. Внешне пистолет очень похож на Browning Hi-Power, — это самозарядный пистолет с ударно-спусковым механизмом одинарного действия. Так же многие его знают как Hi Power.

Стартовые пистолеты предназначены для подачи звуковых сигналов в целях самозащиты (отпугнуть собак, привлечь звуком внимание окружающих в трудной для себя ситуации), а также при проведении спортивных соревнований и спортивно- массовых мероприятий.

Конструкция пистолета EKOL ARAS Compact дает простоту в использовании этого пистолета. Большой магазин, даст возможность дольше стрелять не затрачивая время на перезарядку. Магазин может вместить в себя 15 патронов, в то время пока в пистолете уже заряжен один холостой патрон.

У стовбурі Aras Compacta встановлена ​​яскраво-оранжева заглушка, яку можна легко видалити за допомогою шила, це дійсно може спантеличити людину, яка нападає, адже вона подумає що у вас справжній бойовий зразок. Але ви не порушуючи законодавство, купуєте пістолет, який не є вогнепальною зброєю та вільно поширюється на території України.

Також, щоб захистити вас від проблем із законом, компанія VOLTRAN вставляє сталевий штифт у ствол пістолета, щоб він не піддавався модернізації.

Корпус пістолета витримає лише неодружений патрон, тому що він виконаний зі сплаву.

Характеристики

Калібр
Вага, г
  • 735
Колір
  • Сірий
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки