Кільця Farrell Standard 30мм (8004845)

Кільця Farrell Standard 30мм (8004845)

Продавець:Дядя Женя

4.3/5  ( 24 оцінок )

11 439

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кільця Farrell виготовляються на верстатах ЧПУ із цільної сталевої чи алюмінієвої заготовки. Кільця зроблені для планок Пікатінні та підходять будь-яким базам стандарту MIL-STD-1913.

Ми прагнемо, щоб при установці оптичного прицілу з кільцями Farrell вісь прицільної лінії була максимально відцентрована, допустима похибка становить не більше 001 дюймів (0,00254 см).

Більшість кілець виготовлені з алюмінію або сталі з чорним матовим покриттям, щоб зменшити блиск.

Кільця представлені у п'яти варіантах висоти для обох діаметрів прицілів: 30 мм та 34 мм. Новий дизайн кілець Farrell відрізняється технологічним прорізом усередині посадкового гнізда, завдяки якому зменшується вага та покращується фіксація.

Наші болти з конічною головкою, що стягують половини кілець, не потребують використання різьбового герметика «Locktite»® через мінімальні допуски та ідеальне припасування.

Ми вважаємо, що Farrell не має конкурентів за якістю прилягання кілець до планки.

Кріпильний поперечний болт проходить так, щоб забезпечити максимальне прилягання кільця до планки Пікатінні, рівномірно розподіляючи тиск на всю прилеглу поверхню. Це забезпечує якісну фіксацію, що запобігає люфту кілець на планці.

Всі кільця співвісні один одному, що забезпечує їх ідеальний контакт із планкою Пікатінні та встановленим оптичним прицілом.

Це досягається завдяки використанню радіального натягу в болтових з'єднаннях. Це дуже важливо, адже різні виробники роблять планки Вівера і Пікатінні різних розмірів.

Характеристики

Матеріал
  • Металл
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами