Пневматична гвинтівка Hatsan Mod. 125 (Z26.1.11.002)

Пневматична гвинтівка Hatsan Mod. 125 (Z26.1.11.002)

Продавець:Дядя Женя

4.3/5  ( 24 оцінок )

5 670

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка пружинно-поршневого типу Hatsan Mod. 125 - одна з найпопулярніших моделей сучасності. Гвинтівка виробляється з 2006 року і найкраще зарекомендувала себе серед мисливців та любителів спортивної стрілянини.

Несмотря на то, что на территории Украины охота запрещена, бывают случаи, когда нужно защититься от мелких грызунов или птиц. Хатсан 125 отлично подходит для этих целей. Так как винтовка магнум класса, она очень мощная. Скорость полета пули достигает 380 м/с, при использовании пуль калибра 4,5 мм с весом от 0,68 г. Использовать в тире такую винтовку не получится, это чревато тем, что пуля пробьет улавливатель и вылетит туда, куда не следовало бы. К примеру, мы на отдыхе выстрелили пулей весом 1 грамм по эмалированной кастрюле. Пуля пролетела навылет, оставив два отверстия после себя. Не думаю, что такая мощь нужна в тире.

Пневматична гвинтівка Hatsan Magnum 125 не тільки досить потужна, вона має пристойну вагу та досить довгий ствол 1250 мм. Незважаючи на пластикове ложе, гвинтівка важить 3,65 кг. Приклад має ергономічний вигляд і обладнаний щокою Монте-Карло. Багато покупців ставили нам питання про те, як модернізувати гвинтівку, при тому, що це і так дуже якісний зразок турецького виробництва, вона легко піддається розбиранню та збільшенню потужності та довговічності за рахунок заміни пружини на газову (газові пружини). Ви можете замінити ложе або грати з кольором. Все обмежене лише вашою фантазією.

Гвинтівка обладнана прицільною планкою та відкритою мушкою з фібероптичними нитками. Прицільна планка регулюється мікрометричними гвинтами. Гвинтівка дозволяє встановити оптичний приціл, якщо це потрібно.

Якщо ви проживаєте на території України та досягли 18-ти літнього віку, придбати Hatsan Magnum 125 можна у нашому інтернет магазині. Досвідчені менеджери нашої компанії порадять вам найкращу модель гвинтівки. Доставка виробляється у будь-яке місто транспортною компанією – перевізником. Можлива доставка додому. Перед відправкою ми завжди уточнюємо замовлення та час доставки.

Характеристики

Довжина дула
  • 450 мм
Тип зводу
Запобіжник
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!