Гвинтівка пневматична Weihrauch HW 100TS (Syntetik) (1000293)

Тип боєприпасів

Гвинтівка пневматична Weihrauch HW 100TS (Syntetik) (1000293)

Продавець:Дядя Женя

4.3/5  ( 24 оцінок )

1 260

Немає в наявності

6

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Weihrauch hw 100 - це німецька пневматична гвинтівка PCP з редуктором найвищої якості. Weihrauch hw 100 - це перша РСР пневматика з редуктором, яка випускається в промислових масштабах. Редуктор Weihrauch hw 100 - це революційне рішення реалізоване в поєднанні точності та потужності гвинтівки.

Принцип роботи редуктора простий. Повітря з резервуара високого тиску потрапляє спочатку у проміжну камеру (власне редуктор), а вже з неї (при натисканні на спусковий гачок) вивільняється через канал ствола, штовхаючи кулю кожен раз однаковою порцією повітря (рівного обсягу). Після кожного пострілу редуктор пневматики Weihrauch hw 100наполняется нової (рівній попередньої) порцією повітря.

Наповнення редуктора гвинтівки відбувається так швидко, що не впливає на скорострільність гвинтівки вцілому. Weihrauch hw 100 представлений двома основними моделями Weihrauch hw 100 S - зі стандартним класичним ложем, Weihrauch hw 100 T - з пістолетною рукояткою. Дві останні випускаються у вигляді карабіна (укорочений стовбур на 10см), відповідно Weihrauch hw 100 SK і Weihrauch hw 100 TK.

Всі різновиди пневматики Weihrauch hw 100 мають поперечний порт заправки і не вимагають викручування резервуара для задувки гвинтівки. PCP пневматика Weihrauch hw 100 має ряд переваг, розглядаючи інші пневматичні гвинтівки. Сталевий нарізний ствол Weihrauch hw 100 виготовляється вручну на заводі Weihrauch і дає найвищі результати по купчастості стрільби - 9мм на 50м, і 15мм на 70м, що є абсолютним рекордом для пневматики.

РСР пневматика Weihrauch hw 100 має 14ти зарядний барабан завтовшки 9мм, що дозволяє використовувати навіть найважчі кульки для пневматичної, що випускаються корейською фірмою EUNJIN. Weihrauch hw 100 зводиться боковим биатлонным важелем, що дозволяє вести прицільну стрільбу послідовно, не йдучи з лінії прицілювання і не прибираючи очей від оптичного прицілу. Спеціальний спусковий механізм виключає випадкове досылание другої кулі в канал ствола.

При перезаряжании відбувається поворот барабана (зразок револьверного механізму) і досылатель вставляє наступну кулю в канал ствола. Після натискання спускового гачка відбувається постріл.

Регульований спуск Weihrauch hw 100 дозволяє налаштовувати зусилля і хід спускового гачка від легкого спортивного до тугого мисливського. Потужність Weihrauch hw 100 дозволяє використовувати цю пневматичну рушницю для полювання на дичину за сто і більше метрів, а точність Weihrauch hw 100 і відсутність віддачі, ніколи не підведуть володаря такої чудової пневматики. Ложе Weihrauch hw 100 виготовлено з горіха і по праву заслуговує на вищий бал.

Запобіжник Weihrauch hw 100 допоможе запобігти випадковий постріл недосвідченому стрілку. Виготовлення всіх деталей на пневматична зброя Weihrauch hw 100 на найвищому рівні, а покриття металевих частин - вороніння, стійкість на стирання і для корозії.

Стрільба з Weihrauch hw 100 повинна приносити тільки перемоги, для цього Вам знадобляться спортивні кульки JSB, хороша оптика, насос або балон високого тиску (для заправки гвинтівки), саундмодератор для безшумної стрільби в закритих приміщеннях, і чохол для перевезення і зберігання цієї чудової пневматичної гвинтівки Weihrauch hw 100. Купити Weihrauch hw 100 можна без дозволу на зброю.

Маркування моделей :

S - позначає класичну форму ложа,

K - карабін (укорочений стовбур),

T - ложі з пістолетною рукояткою.

TS - Пістолетна рукоятка , пластикове ложе.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 610 мм
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Тип зводу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!