Ніж Acta Non Verba P300, шкіра (4007871)

Ніж Acta Non Verba P300, шкіра (4007871)

Продавець:Дядя Женя

4.3/5  ( 24 оцінок )

7 812

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Acta Non Verba (лат.) - Не словом, а ділом.

Компанія ANV s.r.o - новий гравець на світовому ножовому ринку. Амбітні плани, трендові дизайни і найвища якість матеріалів і збірки - все це про неї.

Всі ножі даної компанії виготовляються в Чехії, на фабриці в місті Моравсько-Будейовіце.

P300 - сила в простоті. Це впевнений фікс, який стане в нагоді як для бушкрафта, так і на полюванні, риболовлі або в поході. При необхідності форма клинка навіть дозволить використовувати його в якості скіннера.

Ніж виготовлений за технологією фуллтанга з накладними плашками навколо рукояті.

Клинок виготовлений із австрійської сталі марки N690. Bohler N690 — мартенситна, легована кобальтом сталь виробництва компанії Bohler - Uddeholm AG. Додавання кобальту робить структуру сплаву однорідною, також цьому сприяє унікальна технологія прокатки листів сталі в поздовжньому і поперечному напрямку. Сплав володіє відмінними ріжучими властивостями, чудово чинить опір ударним навантаженням і відмінно заточується. Відрізняється дуже високою корозійною стійкістю і можливістю загартувати її до 60 HRC. Вважається хорошою сталлю для outdoor і тактичних ножів, яким необхідно мати не тільки стійку кромку, але і здатність витримувати ударні і бічні навантаження (на поворот і на злам).

Ніж поставляється у фірмовій коробці, в яку вкладено піхви, темляк, інструкція по догляду, гарантійна політика і картка контролю якості від заводу.

Про філософії бренду

Що таке мужність без дій? Що таке мудрість без дій? Що таке доброта без дій?

Скрізь так багато слів, речень і фраз. Наш світ переповнений словами, кожен має свою думку і ділиться ним із світом. Тим не менш, де дії? Що ми залишимо після себе? Це будуть слова? Це буде побудований будинок, вирощений дитина, посаджене дерево? Чи буде багато виправдань і причин, по яких я тоді не міг, не хотів, не був допущений, не знаходив у собі сміливості, вважав за краще не ризикувати ...?

Тільки дії мають значення! Дії, починаючи від найпростіших, Наш світ складається з дій.

Тільки дії, імпульсивні або давно сплановані. Повсякденні і неординарні вчинки, що вселяють страх і радість.

Ким були наші предки без дій? Хто наша родина, наша нація без дій? Дії кують людини і його характер.

Ми є результатом дій, праць, справ, дрібних і значущих, і рішень, прийнятих нашими предками. Їх дії об'єднують нас з ними.

Вибір того, як діяти, залежить від нас. Життя - це низка вибору.

Ми були обдаровані вільною волею! І саме ми повинні зробити правильний вибір і обрати хороші вчинки. Вибрати шлях Авеля, а не Каїна.

Вибрати сьогодні і тут сміливість або боягузтво, добро чи зло.

Наші дії - це те, що ми залишимо нашим нащадкам. Вони можуть не згадати наші слова, але наші дії будуть жити в їх пам'яті вічно.

Дії, не слова - Acta Non Verba.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».