Ніж Buck "Folding Omni Hunter" 10PT (4003903)

Ніж Buck "Folding Omni Hunter" 10PT (4003903)

Продавець:Дядя Женя

4.3/5  ( 24 оцінок )

2 378

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Хочете зробити оригінальний подарунок або підібрати для себе зручний ніж? Зверніть увагу на ніж Buck Folding Omni Hunter 10PT 395BKSB. Ефектний дизайн, зручна нековзна прогумована рукоятка, нержавіюча сталь, надійний фіксатор клинка Back Lock — все це робить ніж Buck таким популярним на полюванні, за містом, в туристичному поході . В комлекті з ножем йде нейлоновий чохол.

Buck Knives – відомий у всьому світі виробник ножів з більш ніж столітньою історією. Співпрацюючи з відомими інженерами, дизайнерами та виробниками ножів, Buck Knives створювали справді бездоганні ножі для американської армії і морських піхотинців. Якість настільки гарне, що на кожен оригінальний ніж Buck дається довічна гарантія. Вирішивши купити ніж, ви обов'язково знайдете відповідну модель в асортименті Buck. Як кажуть самі зброярі: «Кожен рік ми створюємо нові моделі ножів, прислухаючись до побажань наших клієнтів».

Характеристики

Тип замка
  • Back lock
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».