Ніж Cold Steel Click-N-Cut Hunter (1260.14.97)

Довжина клинка, мм
  • 64
Матеріал клинка

Ніж Cold Steel Click-N-Cut Hunter (1260.14.97)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

900

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Cold Steel вирішила довести універсальність одного зі своїх ножів до абсолюту та випустила модель Click-N-Cut. Головною відмінністю цього ножа є три клинка різних профілів зі звичайною і серрейторною ріжучою кромкою. Заміна проводиться дуже просто – необхідно натиснути на «коромисло», яке таке саме, як і у замку Tri-Ad lock, потім акуратно вийняти клинок з рукояті. Після цього взяти клинок, що більше підходить для поточного завдання, і так само акуратно вставити в рукоятку, після чого зафіксувати його «коромислом». Компанія Cold Steel славиться своєю винахідливістю та почуттям гумору, тому створити ніж-фікс, схожий на доладний, цілком у їхньому стилі. Клинки виковані з японської нержавіючої сталі 420J2, рукоять із міцного ABS-пластику. Як і більшість утилітарних ножів від Cold Steel, модель Click-N-Cut має яскраво виражену підпальцеву виїмку. Довгі отвори, які в звичайному складаному ножі служили б для відкриття клинка, в цьому несуть швидше декоративну функцію.

Ніж поставляється з піхвами з Secure-Ex, в яких передбачено не тільки основне відділення для власне ножа, але і дві додаткові кишені для клинків. Ніжні кріпляться до пояса широкою кліпсою.

Один з клинків оснащений гаком для безпечного розтину черевної порожнини.

 

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 1.5
Довжина клинка, мм
  • 64
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».