Стартовий (Сигнальний) пістолет Carrera Leo GTR92 Shiny Chrome

1 відгук

Код:  316085965

Стартовий (Сигнальний) пістолет Carrera Leo GTR92 Shiny Chrome

1 відгук

Код:  316085965

Колір: Блискучий хром

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 132 оцінок )

1 860

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сигнальний пістолет Leo GTR92 від компанії Carrera Arms, є копією легендарного пістолета Beretta 92, який добре знайомий нам за багатьма фільмів. За сьогоднішній день він стоїть на озброєнні багатьох армій і правоохоронних органів по всьому світу.

Пістолет призначений для стрільби холостими 9мм. патронами, спуск подвійної дії, запобіжник флажкового типу розташований з двох сторін, що буде дуже зручно як для правші, так і для лівші і запобігає випадковий постріл. Харчування боєприпасами забезпечує дворядний магазин на 17 патронів + 1 в стовбурі. Рама пістолета і затвор з легкого сплаву, а стовбур із сплаву цинку, алюмінію і міді, при цьому забезпечується досить реалістичний вага оригіналу.
Використовувати даний сигнальний пістолет, зважаючи на його ідентичність справжньому бойового пістолета, можна не лише як стартовий при проведенні спортивних заходів, але й для холощения, тренувань поводження зі зброєю та тренуваннях по самообороні. Гучний постріл холостого патрона дозволить відлякувати різного роду небезпечних тварин, подавати сигнали в екстрених ситуаціях, а також використовувати в якості реквізиту при відео-зйомки і театральних постановках.
Пістолет поставляється в зручному для транспортування і зберігання пластиковому кейсі, в комплект входить шомпол, маслянка та інструкція.

Характеристики

Калібр
Вага, г
  • 1020
Комплектація
  • Пістолет, шомпол, пластиковий кейс, інструкція користувача
Колір
  • Блискучий хром
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Валентин Иванов
    Відгук від покупця. Продавець: ZALP. Колір: Чорний

    В общем, практически оправдал желание иметь копию пистолета Беретта 92 F...

    Переваги:
    Вместительная обойма...
    Недоліки:
    Не очень удобно собирать после разборки - зря ушли от оригинала...