Стартовий (Сигнальний) пістолет Carrera Leo GT70 Satina

Стартовий (Сигнальний) пістолет Carrera Leo GT70 Satina

Колір: Сатин

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 132 оцінок )

2 829

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сигнальний пістолет Leo GT70 від компанії Carrera Arms не має бойового прототипу, але зовні дуже схожий з відомим бразильським напівавтоматичний пістолет Taurus PT 24/7 який у 2005р. став пістолетом року за версією Національної Стрілецької Асоціації США.
Пістолет призначений для стрільби холостими 9мм. патронами, має текстуровану анатомічну рукоять, що забезпечує зручність і надійність хвата, а ручний запобіжник флажкового типу запобігає випадковий постріл. Харчування боєприпасами забезпечує дворядний магазин на 14 патронів + 1 в стовбурі. У передній частині рами розташована планка Пикатинни/Вівера, що дозволяє кріпити додаткові аксесуари, такі як ліхтар або лазерний целеуказатель. Рама пістолета виконана з полімеру, а затвор і ствол зі сталі, при цьому забезпечується досить реалістичний вага оригіналу. Використовувати даний сигнальний пістолет, зважаючи на його ідентичність справжньому бойового пістолета, можна не лише як стартовий при проведенні спортивних заходів, але й для холощения, тренувань поводження зі зброєю та тренуваннях по самообороні. Гучний постріл холостого патрона дозволить відлякувати різного роду небезпечних тварин, подавати сигнали в екстрених ситуаціях, а також використовувати в якості реквізиту при відео-зйомки і театральних постановках. Пістолет поставляється в зручному для транспортування і зберігання пластиковому кейсі, в комплект входить шомпол, маслянка та інструкція.

Характеристики

Калібр
Вага, г
  • 719
Комплектація
  • Пістолет, шомпол, пластиковий кейс, інструкція користувача
Колір
  • Сатин
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами