Стартовий (Сигнальний) пістолет Carrera Leo GTR17 Satina

1 відгук

Код:  316086016

Стартовий (Сигнальний) пістолет Carrera Leo GTR17 Satina

1 відгук

Код:  316086016

Колір: Сатин

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 132 оцінок )

2 768

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сигнальний пістолет Leo GTR17 від компанії Carrera Arms, є копією всесвітньо изветного австрійського пістолета Glock 17 третього покоління, який стоїть на озброєнні багатьох армій і правоохоронних органів по всьому світу.

Пістолет призначений для стрільби холостими 9мм. патронами, має текстуровану анатомічну рукоять, що забезпечує зручність і надійність хвата, вбудований запобіжник на спусковий гачок як в оригіналу і запобігає випадковий постріл, також як в оригіналу відсутня курок в задній частині пістолета. Харчування боєприпасами забезпечує дворядний магазин на 14 патронів + 1 в стовбурі. У передній частині рами розташована планка Вівера, що дозволяє кріпити додаткові аксесуари, такі як ліхтар або лазерний целеуказатель. Рама пістолета виконана з високоміцного термостійкого пластику, затвор з легкого сплаву, а ствол зі сталі, при цьому забезпечується досить реалістичний вага оригіналу.
Використовувати даний сигнальний пістолет, зважаючи на його ідентичність справжньому бойового пістолета, можна не лише як стартовий при проведенні спортивних заходів, але й для холощения, тренувань поводження зі зброєю та тренуваннях по самообороні. Гучний постріл холостого патрона дозволить відлякувати різного роду небезпечних тварин, подавати сигнали в екстрених ситуаціях, а також використовувати в якості реквізиту при відео-зйомки і театральних постановках.
Пістолет поставляється в зручному для транспортування і зберігання пластиковому кейсі, в комплект входить шомпол, маслянка та інструкція.

Характеристики

Калібр
Вага, г
  • 818
Комплектація
  • Пістолет, шомпол, пластиковий кейс, інструкція користувача
Колір
  • Сатин
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Павел Крикун
    Відгук від покупця. Продавець: ZALP. Колір: Чорний

    Не беріть пластикова упаковка дуже хрупка, патрон клинит в стволе не всегда вибрасивает, короче говоря фигня а не пистолет стартовий лучше взять беретту 92 она получше исполнена, и есть задержка в полуавтоматическом режиме

    Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Все сплошной недостаток, клинит патрон в стволе не всегда срабативает предохранитель, цена завищена как по мне ему ценик ~790 грн, но не как 2300 грн, деньги потрачение в пустую приехали поцарапаний