Ніж Helle Temagami S

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 110

Ніж Helle Temagami S

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

5 290

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж виживання Helle Temagami S створений у тісній співпраці з Лісом Страудом (Les Stroud), канадським експертом з виживання. Він виступив дизайнером, він же дав йому ім'я і випробував ніж на "профпридатність" в екстремальних умовах.

В основі конструкції лежить класичний скандинавський ніж, але незважаючи на скромний вигляд, модель від Лісу Страуда має кілька особливостей, які роблять ніж просто ідеально підходить для використання в умовах дикої природи.

Клинок має середні розміри - 109 мм, цього достатньо, щоб виконувати основні дії в лісі: зрубати гілку, обстругати кілочок, обробити видобуток. І, при цьому, не дуже великий, тому мобільний і добре справляється з дрібними операціями. В якості матеріалу використана нержавіюча сталь, тому ножа не вимагає великого відходу навіть після тривалого використання у вологому середовищі.

Ніж Temagami S має конструкцію фул-танг, але не повну, а на три чверті ширини рукояті ножа. Хвостовик як би зверху входить в рукоять, при цьому з боку пальців рукоять повністю дерев'яна. Така особливість робить ніж більш комфортним при використанні на холоді, так як чутливі пальці не будуть стикатися з охолодженої сталлю.

Форма рукояті також дуже лаконічна. Вона не має різких вигинів і виступів. Невеликий гарди достатньо, щоб перешкоджати зісковзуванню пальців на клинок, при цьому вона не заважає схопити рукоять в будь-якому місці, з будь-якої сторони, що може бути важливо в екстремальній ситуації. Рукоять зручна як для середньої, так і для великої руки. Натуральна деревина - карельська береза, не ковзає в руці і робить утримання ножа комфортним, в тому числі і на морозі.

Ніж поставляється з шкіряними піхвами з петлею для підвішування до пояса.

]]>

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 110
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».