Пневматична гвинтівка Gamo HPA Mi з оптичним прицілом 3-9Х40

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Gamo HPA Mi з оптичним прицілом 3-9Х40

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

14 256

Немає в наявності

18

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Іспанські гвинтівки Gamo - приємне розмаїття серед турецьких, німецьких і американських виробників. Пневматична гвинтівка HPA Mi с оптичним прицілом 3-9Х40 - це новинка на ринку України, в ній чудово все, починаючи від продуманого дизайну і закінчуючи відмінною комплектацією і забійною потужністю (386 м/с).

Гвинтівка буквально цілком складається з новинок і технологічно унікальних розробок компанії Gamo.

ОТЖЕ, ПЕРЕВАГИ ГВИНТІВКИ

  • Оснащена дуже тихим стволом Whisper Maxxim з інтегрованим саундмодератором. Це одна з перших технологій зниження шуму, створених в індустрії пневматичної зброї, їй довіряють тисячі стрільців по всьому світу.
  • Газова пружина «IGT System» (Inert Gas Technology). Технологія газових пружин IGT - це унікальна розробка інженерів Gamo, вона здійснила справжню революцію в конструюванні пневматичної зброї. Переваги газової пружини від звичайної крученої полягають в тому, що стрілець при стрільбі відчуває меншу віддачу і ресурс газової пружини набагато більше, ніж у звичайної крученої.
  • Ложа гвинтівки виготовлена з ударостійкого полімерного матеріалу останнього покоління. Вона також оснащена м'яким потиличником системи SWA (SHOCK WAVE ABSORBER) - ексклюзивний амортизатор віддачі GAMO, який знижує відчуття віддачі на 74%. Це досягається завдяки трикомпонентній конструкції потиличника.
  • CAT (Custom Action Trigger) - двофазний регульований спуск. Інженерам Gamo вдалося досягти небувалої плавності ходу спускового гачка, стрілок зможе максимально комфортно налаштувати його під себе. Це дозволить вам стріляти ще точніше і домагатися відмінних результатів.
  • Легкі і компактні складні сошки дозволяють в будь-якому місці швидко підготувати зручну і стійку позицію для стрільби. Сошки регулюється по висоті і можуть фіксуватися в різних положеннях.
  • Щока прикладу з текстурованого полімеру, регулюється по висоті. Так, гвинтівку можна налаштувати під особисті фізичні особливості для максимально зручного прицілювання.
  • Фірмова технологія для встановлення оптики Triple R (Recoil Reducing Rail) - планка для встановлення оптичного прицілу, що зменшує імпульс віддачі. Це - революційна технологія від компанії Gamo. Багато поціновувачів потужної пневматики стикаються з проблемою при покупці оптики: часто ціна оптики, здатної витримати віддачу гвинтівки зі швидкістю більше 305 м/с, порівнянна з ціною самої гвинтівкою, а іноді і перевершує її. Використавши дві алюмінієві планки, розділені полімерними розпірками, компанії Gamo вдалося створити планку, яка знижує імпульс віддачі на 100%.
  • Пневматична гвинтівка GAMO HPA Mi поставляється з оптичним прицілом GAMO 3-9x40WR. Відкриті прицільні пристосування представлені кільцевою мушкою та прицільною планкою.

Характеристики

Особливості
Загальна довжина
  • 1150
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 500 мм
Тип боєприпасів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!