Ніж складаний Ruike M875-TZ формою клинка drop poin

Довжина клинка, мм
  • 89

Ніж складаний Ruike M875-TZ формою клинка drop poin

Продавець:BSL

4.9/5  ( 441 оцінок )

4 989

Немає в наявності

Гарантія. 5 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Це складний інструмент, за формою клинка drop point та довжиною 20,8 сантиметра. Довжина клинка становить 8,9 сантиметрів. Виріб виготовлений із застосуванням преміальної австрійської сталі N690Co. Сплав пройшов кріогенну обробку під час виробничого процесу. Особливість такої сталі - у вдало хімічному складі та високих стандартах якості. Аналогом цього матеріалу є сталь австрійського виробництва 440С. Але в ній масова частка легуючих елементів (в основному, кобальту та молібдену) значно нижча. Це позначається на деяких властивостях: здатність загартовуватися, твердість, пластичність. Твердість сталі становить 58-60 одиниць Роквелла, що досить непогано, як такого типу інструментів. ніж надійний, зносостійкий, і здатний багато років прослужити своєму власнику. На початку обуху ножа є лінійні пропили для установки пальця при складній або точної маніпуляції. Зручний у використанні.

Клинок витягується за допомогою натискання на односторонню гарду. Фіксація здійснюється за допомогою замка Frame Lock. Є фірмовий запобіжник Beta Plus. Знімний наконечник зі сталі запобігає стирання, деформації, а також заїдання при зіткненні двох металів. Титанова ручка ножа має декоративні вставки із композитного матеріалу G-10. Лицьовий шар складається з вуглеволокна. Ергономічна форма рукоятки забезпечує комфорт при захопленні та утриманні інструменту. Для зручного перенесення моделі в кишені та на екіпіруванні передбачена сторони кліпсу зі спеціальним отвором. Отвір можна використовувати різні шнурки та мотузки.

Переважати новинка 110 грам. Кольори рукоятки моделі - сірий та сріблястий. Товщина клинка становить 3,5 мм, матеріал рукоятки - TC4 (titanium). Зручний варіант для туризму, подорожей, виконання побутових робіт вдома. ніж дуже компактний і легкий, можна брати скрізь із собою. Якісний помічник завжди буде під рукою. Гарантія на цю модель – 5 років з моменту придбання.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.5
Довжина клинка, мм
  • 89
Матеріал ручки
  • Титан
Загальна довжина, мм
  • 208
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».