CS7SXS Пневматична гвинтівка CROSMAN Shockwave Nitro Piston з прицілом 4х32

CS7SXS Пневматична гвинтівка CROSMAN Shockwave Nitro Piston з прицілом 4х32

Продавець:Полководец

4.7/5  ( 21 оцінок )

8 169

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Crosman, будучи одним із світових лідерів із виробництва зброї, існує на ринку з середини двадцятих років минулого століття. Crosman - це стовідсоткова якість, надійність і зручність продукції.

Shockwave – це нова модель пневматичної гвинтівки від американської компанії Crosman. Вона належить до класу Магнум.

Crosman Shockwave оснащена оригінальною системою Nitro Piston. Ця нітро-поршнева технологія почала використовуватися не так давно, вона значно полегшує експлуатацію зброї і значно знижує хибку при стрільбі за рахунок зменшеної віддачі.

Будучи однозарядною гвинтівкою, Grosman Shockwave перезаряджається переломом ствола. Нарізний ствол зі сталі забезпечує кучність і точність вистрілу. Початкова швидкість польоту кулі досягає 305 м/с.

Високоякісний пластик, з якого виконаний приклад, дозволяє використовувати Crosman Shockwave при будь-яких погодних умовах. Приклад обладнань гумовим затишником для комфортного упору в плечі. У гвинтівки є неавтоматичний запобіжник типу курка, що запобігає мимовільний спуск при експлуатації виробу.

Тривалий взвод нітро-поршневої гвинтівки Crosman Shockwave жодним чином не впливає на швидкість або потужність вистрілу. Ця технологія дозволяє знизити віддачу, усуває вторинні удари, і постріли стають тихішими на 30%.

Підвищений ресурс нітро-поршневого механізму - один із факторів, що говорять на користь придбання пневматичної винтівки Crosman Shockwave. Потужність в поєднанні з системою Nitro Piston пневматичної гвинтівки Shockwave - хороший вибір для полювання на дрібну дичину.

При загальній довжині 1105 мм Crosman Shockwave важити 2,7 кг. Цей показник робить гвинтівку комфортною навіть для початківців стрільців.

Використовуючи мушку та регульовану планку, можна домогтися прицільної стрільби на відстані 50-60 м. Для стрільби з великих дистанцій додається оптичний приціл CenterPoint 4x32.

Комплект постачання складає: гвинтівка пневматична Crosman Shockwave, оптичний приціл CenterPoint 4x32, кріпильні кільця, упаковка та докладна інструкція.

Crosman Shockwave - надійне, потужне та стильне оружня виконане в чорному матовому кольорі за цілком прийнятною ціною.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Місткість магазина
Калібр
Вага, г
Матеріал прикладу
  • Пластик
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!