Пневматичний пістолет Umarex Beretta Mod. M92 A1 Blowback (5.8144)

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Umarex Beretta Mod. M92 A1 Blowback (5.8144)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

9 507

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Umarex за роки на ринку пневматичної зброї вже встигла зарекомендувати себе якісним виробником. Співвідношення ціни та якості приємно порадує цінителів якості за помірну суму. Для виробництва своїх моделей німецька компанія Umarex вибирає найкращі зразки вогнепальної зброї. До вашої уваги пропонується найновіший продукт, випущений з використанням новітніх технологій у виготовленні пневматичної зброї, а також вироблений за офіційною ліцензією від Beretta — пневматичний пістолет Umarex Beretta M92 A1 .

Пістолет моментально вселяє довіру, варто лише поглянути на нього або взяти в руки. Подібності копії та оригіналу просто вражаючі. Невелика та компактна зброя приємно навіть просто тримати в руках. Рукоятка зручно підігнана під руку і не викликає дискомфорту при утриманні пістолета у різних положеннях. Незважаючи на свої розміри - загальну довжину в 21.5 см і вагу в 1061 г, модель видає швидкість пострілу в 90 метрів за секунду і використовує магазин ємністю на 18 куль 4.5 мм кульок.

Крім чудових балістичних характеристик, пістолет оснащується системою "блоубек" - потужним ефектом віддачі під час стрілянини, який дозволить даній моделі автентично передавати відчуття від пострілів в умовах застосування цієї зброї.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Загальна довжина
  • 215 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!