Пневматичний пістолет Sig Sauer P320 M-17 Blowback

Пневматичний пістолет Sig Sauer P320 M-17 Blowback

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

8 528

Немає в наявності

6

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний СО2 пістолет Sig Sauer P320-M17 є точною копією Sig Sauer M17. Репліка виконана з металу та пластику. Як і в оригіналі, корпус виготовлений із пластику. На пістолеті нанесено маркування виробника бойового прототипу Sig Sauer.

Ударно-спусковий механізм моделі P320-M17 працює за системою DAO (Double action only - тільки подвійної дії) - при натисканні на спусковий гачок відбувається спочатку взвод курка (ударника),
а потім спуск. Важіль блокування спускового гачка (запобіжник) розміщений з обох боків пістолета, тому їм можуть зручно користуватися як шульги, так і правші.

Пневматичний пістолет Sig Sauer P320-M17, на відміну від класичної моделі P320, оснащений стрічковим магазином на 20 свинцевих кульок. Початкова швидкість польоту кулі – 130 м/с.

Розблокування магазину здійснюється натисканням кнопки, розташованої в основі спускової скоби на ручці з лівого боку пістолета.

Для підвищення реалістичності стрільби пістолет забезпечений рамою затвора, яка рухається при стрільбі (система блоубек).

Під стовбуром є планка Picatinny 22 мм, завдяки якій до пістолета можна прикріпити додаткове обладнання, наприклад, лазерний приціл або ліхтарик.

Характеристики

Особливості
Затворна рама
Загальна довжина
  • 203 мм
Режим вогню
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!