Пневматичний пістолет Sig Sauer 1911 We The People Blowback

1 відгук

Код:  320640373

Пневматичний пістолет Sig Sauer 1911 We The People Blowback

1 відгук

Код:  320640373

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

7 257

Немає в наявності

12

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Sig Sauer Air 1911 – напівавтоматичний пневматичний пістолет для стрільби сталевими кульками у калібрі 4,5 мм за рахунок тиску від змінних балонів із вуглекислим газом (СО2).

Компанія Sig Sauer випустила чудовий пневматичний пістолет 1911 року "Wе The People", приурочений до Дня Незалежності США і стилізований під відомий пістолет Colt 1911 року.

На рамці затвора вигравіровані слова президента США Томаса Джефферсона "We The People", якими починається Декларація незалежності США, а також рік її проголошення - "1776". Рукоятка має текстуровану накладку, прикрашену 50 зірками (по 25 з кожного боку), що символізують кількість штатів США.

Незвичайне оздоблення металевих деталей у вигляді численних потертостей додатково надає автентичного і оригінального вигляду.

Під час розробки пістолета Sig Sauer Air 1911 головною метою команди інженерів було створення повного аналога вогнепальної версії, але калібру .177 (4.5 мм). Основне призначення – для максимально безпечної тренувальної стрільби та вдосконалення стрілецьких навичок зі значною економією на боєприпасах.

Пневматична модель Sig Sauer 1911 має рухомий затвор Blowback, що імітує віддачу під час стрілянини.

Серед інших особливостей моделі слід також відзначити наявність направляючої Weaver/Picatinny під стовбуром, для установки ліхтаря або лазерного цілепокажчика.

Sig Sauer Air 1911BB Spartan – спеціальна версія пневматичного пістолета 1911BB з яскравим войовничим дизайном. Затворна рама та накладки рукоятки декоровані оригінальним гравіюванням з легендарною фразою спартанського царя Леоніда I – «Молон лабе», яка в перекладі з давньогрецької означає «Прийди і візьми».

Модель Sig Sauer 1911 "We The People" має максимальну схожість із оригіналом: реальна вага та габарити пістолета ідентичні. Основною особливістю є простота, легкість розбирання та неперевершений дизайн, який складно забути.

Пістолет має каркасний спусковий гачок, як і в оригінальній вогнепальній модифікації.

Як прицільні пристосування використовується фіксовані цілік і мушка, вони забезпечені добре помітними білими точками, які допомагають поєднати мушку з цілком.

На тильній стороні ручки розташована запобіжна клавіша. Після відстрілу всього магазину пістолет стає на затримку затвора.

У знімному магазині на 17 сталевих кульок знаходиться відсік для 12 грамових балончиків з вуглекислим газом.

Характеристики

Особливості
Затворна рама
Загальна довжина
  • 216 мм
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Ігор Ткаченко
    Відгук від покупця. Продавець: ZALP

    Ну, що можу сказати. Активно пропрацював 9 діб.
    Далі балони почали травити. Всього вистріляно 37 балонів

    Переваги:
    Крутий, важкий, віддача. Міський, пробиває пляшки і скло автомобіля
    Недоліки:
    Слабкі резинки (травить повітря, змінювати нереально самому в моїй обстановці)

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!