Пневматична гвинтівка Beeman Commander PCP

Пневматична гвинтівка Beeman Commander PCP

Продавець:Полководец

4.7/5  ( 21 оцінок )

11 354

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Beeman Commander – це новинка серед пневматичних PCP-гвинтівок не лише українського, а й світового ринку. Яка нещодавно була представлена ​​на міжнародній збройовій виставці Shot Show 2019 Лас-Вегасі.

Гвинтівка працює за принципом попереднього закачування повітря у спеціальний резервуар об'ємом 300 см3. Він накачується до 200 атмосфер за допомогою насоса високого тиску або ж за допомогою балона високого тиску. При цьому, про його постійне накачування або зміну балонів стрілку турбується не потрібно, оскільки однією повною закачування балона вистачає в середньому на 100 пострілів.

Гвинтівка елегантна ззовні і має гарні характеристики. Гвинтівка Beeman Commander PCP 4,5 мм виготовляється з натурального дерева. Приклад типу "Монте-Карло" служить для більш комфортного утримання та прицілювання.

Нарізний сталевий ствол забезпечує високу точність стрілянини. Початкова швидкість кулі становить 335 метрів на секунду.

Гвинтівка Beeman Commander PCP оснащена болтовим затвором, з зручною рукояткою зведення та перезарядки.

Гвинтівка оснащена прицільним пристосуванням відкритого типу - прицільною планкою та мушкою зі світлочутливими вставками. Оскільки стрілянина на значні відстані вимагає використання оптики, то гвинтівка можливістю встановлення оптичного прицілу і забезпечена універсальною планкою під стандарти Вівера/Пікатінні.

При тестових відстрілах гвинтівка демонструє відмінні результати. Ефективність – на 80 метрів. Кучність при відстрілі на дистанції в 50 метрів - потрапляння в залізну гривню.

Радує гвинтівка та можливістю розгону та інших апгрейдів. Цілком можна здійснити розгін на швидкість 300-320 м/с. При цьому, і показники прямо "з коробки" – 275 м/с (при відстрілі 0.67 кулею), а кучність – 4 см.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Джерело енергії
Калібр
Вага, г
Додаткові характеристики
  • новий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!