Пневматичний пістолет Gletcher APS Blowback

7 відгуків

Код:  320990644

Пневматичний пістолет Gletcher APS Blowback

7 відгуків

Код:  320990644

Продавець:Полководец

4.7/5  ( 21 оцінок )

3 914

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Gletcher APS Blowback- копія легендарного пістолета «Стєчкіна». Максимально наближений до бойового: корпус виконаний зі сплаву, а деталі механізму зі сталі і сплавів, тому по вазі практично не відрізняється від бойового. Ударно-спусковий механізм подвійної дії: самозводу і попереднє зведення курка. Завдяки функції Blowback, при пострілі відбувається рух затвора, що імітує стрілянину бойової зброї. Оснащений регульованим цілком прицілу, і багатозарядним магазіном- 22 кульки, завдяки цьому ви зможете вести точну й ефективну стрілянину не відволікаючись на перезарядку. Gletcher APS Blowback- надійне і довговічне зброю, яке зможе принести задоволення навіть самому вимогливому стрілку.

Про виробника:

Gletcher американська фірма, займає одне з провідних місць з виробництва пневматичної зброї. Завоювала популярність завдяки різноманітному асортименту і відмінним технічним характеристикам і звичайно ж стильному реалістичному дизайну.

Характеристики

Особливості
Матеріал
  • Пластик і метал
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 7

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!