Ніж MORA Morakniv Eldris Neck Knife red (12630)

Матеріал клинка

Ніж MORA Morakniv Eldris Neck Knife red (12630)

Продавець:MountainShop

2.5/5  ( 18 оцінок )

2 402

Немає в наявності

2

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Торгова марка Mora of Sweden - всесвітньо відомий виробник унікальних туристичних ножів з фіксованим лезом. Багатий асортимент простою і зручною продукції компанії Mora відрізняється винятковою міцністю, гостротою і зносостійкістю.Ножі Mora відрізняються аскетичним дизайном виконання, простотою і надійністю при використанні, а також доступною ціною. Універсальні і багатофункціональні моделі ножів Mora виробляються з використанням вуглецевої, нержавіючої, ламінованої сталі, а також модифікованого вуглецевого сплаву. Леза тривалий час тримають гостроту ріжучої кромки, не вимогливі у відході і легко заточуються. Ніж MORA Morakniv Eldris Neck KnifeMorakniv Eldris – нова компактна і універсальна модель в лінійці туристичних ножів Morakniv Outdoor. Завдяки невеликим габаритним розмірам і малій вазі, ніж Eldris не займе багато місця і може бути розміщений в кишені куртки, штанів, рюкзака або сумки. Клинок довжиною 56 мм виготовлений з шведської нержавіючої сталі Sandvik 12C27, має «скандинавські спуски», оброблений методами стоунвош і сатинування. Виведена кромка на обуху ножа призначена для спрощення висікання іскор з кресала. Рукоять виготовлена з міцних полімерів. Для запобігання ковзання та підвищення комфорту в утриманні, рукоять має прогумоване покриття, а також текстуровану вставку всередині. Отвір у тильній частині рукояті передбачено для кріплення темляка. В комплекті ніж, пластикові піхви, вставка з шкіри з клапаном, що запобігає випадкове вилучення, кресало, темляк з паракорда для носіння на шиї.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 143
Вага, г
  • 80
Колір
  • Сірий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».