Ніж MORA Morakniv Companion HeavyDuty помаранчевий, вуглецева (12211)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 104

Ніж MORA Morakniv Companion HeavyDuty помаранчевий, вуглецева (12211)

Продавець:MountainShop

2.5/5  ( 18 оцінок )

437

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нож MORA Morakniv Companion HeavyDuty оранжевый, углеродистая сталь (12211)Модель Companion уже давно известна многим покупателям. В этот раз она вышла с дополнением в названии - Heavy Duty. Данный нож учитывает все требования к качественному и максимально универсальному клинку. Его рекомендуется использовать в туризме, на рыбалке или на охоте, а также в любых других поездках на природу.Этот нож сделан не складным, за счет чего он может выдерживать существенные нагрузки без риска быть сломанным. Толщина клинка Heavy Duty составляет целых 3,2 мм. Тому ножем можна працювати з деревиною або іншими твердими матеріалами. Довжина ж леза становить 10,4 див. Воно добре підігнаний і закінчується вістрям. Метал містить велику кількість вуглецю, тому рекомендується після закінчення роботи з ножем промити його в чистій воді, після чого протерти поверхню насухо.Рукоятка даної моделі виготовлена з традиційного для бренду Mora матеріалу — пластику з прогумованою поверхнею. Крім того, що виробники надали їй зручну форму з плавними вигинами, текстурована прогумована поверхня також сприяє надійному утриманню.Ще один невід'ємний елемент усіх фіксованих ножів Mora — це піхви. В даному випадку вони зроблені з пластика і мають кліпсу для підвішування на ремінь. Клинок в таких піхвах сидить щільно і щоб його дістати, навіть потрібно докласти деякі зусилля. Форма піхов така, що вони повністю закривають клинок. Це допомагає уникнути непотрібних порізів і оберігає метал від контакту з брудом або вологою. У нижній частині піхов зроблено невеликий отвір для відведення назовні випадково потрапила всередину води.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.2
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 104
Загальна довжина, мм
  • 224
Вага, г
  • 136
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».