Ніж MORA Morakniv Garberg Carbon Multi-Mount (13147)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 109

Ніж MORA Morakniv Garberg Carbon Multi-Mount (13147)

Продавець:MountainShop

2.5/5  ( 18 оцінок )

5 605

Немає в наявності

8

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж MORA Morakniv Garberg Carbon Multi-Mount (13147)Morakniv Garberg – перший повнорозмірний «фуллтанг» в лінійці туристичних ножів Morakniv Outdoor, виконаний у співавторстві з відомим американським мисливцем і слідопитом Дейвом Кентербері (Dave Canterbury), з урахуванням численних побажань користувачів ножів Morakniv.Клинок ножа Garberg, довжиною 109 мм, виготовлений з високоякісної шведської нержавіючої сталі Sandvik 14C28N , має товщину в обухові 3,2 мм, і призначений для виконання найбільш складних мисливських, туристичних і побутових завдань. Традиційні скандинавські спуски (Scandi-grind) забезпечать довгострокове утримання гостроти ріжучої кромки, а також простоту у виправленні і заточуванні. Збільшена тильна частина клинка, що проходить через всю рукоятку, передбачена для використання його в якості «склобою».Цілісна ергономічна рукоятка ножа Morakniv Garberg виконана з ударостійкого поліаміду, посиленого скловолокном. Для запобігання ковзання та підвищення комфорту в утриманні рукоять текстурована ромбом – традиційним шведським візерунком, поширеним у регіоні Даларна. Отвір у тильній частині рукояті передбачено для кріплення темляка.Morakniv Garberg Carbon – оновлена версія самого міцного ножа в лінійці робітників і туристичних ножів Morakniv. Клинок моделі Garberg Carbon виготовлений з високовуглецевої сталі з антикорозійним покриттям DLC. Інші характеристики та комплектація змін не зазнали.Ніж Morakniv Garberg Carbon Multi-Mount комплектується міцними багатофункціональними пластиковими піхвами з поясним кріпленням. Знімна пластикова вставка і нейлонові стропи дозволяють розмістити ніж на спорядженні з системою MOLLE.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.2
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 109
Загальна довжина, мм
  • 229
Вага, г
  • 272
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».