Пневматичний пістолет Umarex Colt Special Combat Classic

Пневматичний пістолет Umarex Colt Special Combat Classic

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

7 172

Є в наявності

6

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель пістолета Umarex Colt Special Combat - пневматична копія вогнепальної Colt Special Combat Government, зробленого на базі Colt 1911. Пневматична копія вельми точно копіює оригінал, крім спускового гачка, а також пластини-запобіжника на рукоятці. При першому знайомстві з зазначеної моделлю погляд притягують її нікельовані елементи, що додають пістолету парадний вигляд. Накладка на рукоять виконана під колір лакованого дерева, це теж збільшує елегантність у вигляді пістолета.

Виконано пістолетUmarex Colt Special Combatіз металевого сплаву. На рукояті накладки пластикові, у них вид лакованого дерева. Рамка даної моделі і частина затвора покриті чорним покриттям. Елементи управління даною моделлю пістолета нікельовані. Це курок, спусковий гачок, важіль затримки затвора, а також прапорець запобіжника.

Пневматичний пістолетUmarex Colt Special Combatімеет рухливу затворну раму, можна звести затвор з металевим характерним брязкотом. Функції блоубек дана модель не має і затвор під час стрілянини не рухається, при цьому рух затвора вручну виконує взвод курка для стрільби. Модель оснащена прапорцевим ручним запобіжником. Також вона обладнана прицільними відкритими пристосуваннями. На торці мушки присутній біла точка, на цілині є 2 гвинта, за допомогою яких можлива точне регулювання прицілу горизонтально і вертикально.

Магазин Umarex Colt Special Combat Classic повнорозмірний, в ньому відразу знаходиться обойма, відсік для газового балона і клапанний механізм. Як боєприпаси використовуються сталеві кульки ВВ калібру 4,5, в магазині вміщуються 19-20 сталевих кульок. З даної пневматичної моделі пістолета стріляти можна хоч самозводом, хоч з попереднім взводом.

Пістолет досить потужний, початкова швидкість пострілу перебуває в діапазоні між 110 і 120 м / с.

Характеристики

Загальна довжина
  • 218 мм
Режим вогню
Довжина дула
  • 128 мм
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!