Ніж Tramontina Fish 127 мм з прогумованої рукояттю (26051/105)

Матеріал клинка

Ніж Tramontina Fish 127 мм з прогумованої рукояттю (26051/105)

Продавець:SKL SHOP

4.9/5  ( 279 оцінок )

999

850

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Tramontina Fish 127 мм з прогумованої рукояттю (26051/105) - відмінний клинок для всіх хто любить подорожі, заміські вилазки і, особливо, для любителів рибної ловлі.

Обух ножа для рыбалки имеет приспособление для чистки рыбы от чешуи, оно сделано в виде елочки и замечательно справится с чисткой любой рыбы.
Благодаря наличию индивидуально разработанного брендом Tramontina гарда, обеспечивается безопасность пользователя. Исключено соскальзывание руки на лезвие, при этом этот экземпляр не является боевой единицей.
Прорезиненная рукоять специальной формы, разработанной компанией Трамонтина, обеспечивает удобное расположение ножа в руке пользователя и исключает проскальзывание.
В комплекте с ножом представлен респектабельный солидный кожаный чехол, который предназначен для безопасной перевозки клинка.
Хотите приобрести качественный нож для рыбалки, походов и пикников? Нож Tramontina Fish 127 мм с прорезиненной рукоятью (26051/105) - отличный претендент, а чтобы убедиться в этом лично, закажите его в нашем интернет магазине!

Особенности:
Чехол в комплекте.
Приспособление для чистки рыбы.
Отверстие для перерезания проводов.
Имеется ушко для ремешка.
Открывалка.
Длина лезвия: 127 мм
Материал лезвия: нержавеющая сталь AISI 420
Толщина лезвия: 1,8 мм
Рукоятка: прорезиненный пластик.

Характеристики

Матеріал клинка
Піхви/чохол
  • Чохол
Примітка
  • *Ножі з клинком завдовжки до 90 мм і/або завтовшки до 2.6 мм не належать до холодної зброї відповідно до «Методики криміналістичного дослідження холодної зброї
Країна реєстрації бренду
  • Бразилія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».